Viktig: Hvis du er i et land med et høyt nivå av internettsensus eller bruker ExpressVPNs manuelle konfigurasjoner, kontakt ExpressVPN kundestøtteteam for umiddelbar hjelp. Hvis du kan surfe på internett, men ikke på bestemte nettsteder eller tjenester, følg denne feilsøkingsveiledningen.

Denne veiledningen vil vise deg hvordan du løser problemer når du er tilkoblet ExpressVPN-appen. Eksempler på disse problemene inkulderer:

• Problemer med å surfe på internett umiddelbart
  • Problemer med å surfe på internett etter litt tid

De sannsynlige årsakene til disse problemene inkluderer:

• Dårlig tilkobling på den valgte VPN-serverlokasjonen
  • Forstyrrelser fra internettleverandører for visse VPN-protokoller
  • Forstyrrelser fra antivirus- eller nettsikkerhetsprogrammers utgående pakkeoverføringer

Innledende sjekk

Før du går videre, sjekk om du har en aktiv internettilkobling.

1. Koble fra ExpressVPN
  2. Åpne nettleseren din, gå til et nettsted av ditt valg.

Hvis du får tilgang til nettstedet, er ikke VPN-tilkoblingsproblemene forårsaket av internettilkoblingen din. Følg feilsøkingsstegene nedenfor for å løse problemet.

Hvis du ikke får tilgang til internett selv når du er frakoblet ExpressVPN, er det sannsynligvis et problem med internettilkoblingen din. Sjekk om internettilkoblingen din er aktiv eller har underliggende problemer. (Hvis du er på Windows, prøv disse stegene for å gjenopprette internettilkoblingen din.)

Feilsøkingssteg

Følg feilsøkingsstegene nedenfor for å løse tilkoblingsproblemet. Sjekk om problemet er fikset etter hvert steg. Hvis problemet er fikset, kan du droppe resten av stegene.

1. Last ned den nyeste versjonen av ExpressVPN.
  2. Koble til en annen VPN-serverlokasjon
  3. Bytt VPN-protokollen din
  4. Legg til ExpressVPN som et unntak i antivirus- eller internettsikkerhetprogrammet ditt
  5. Deaktiver proxy-innstillingene dine
  6. Kontakt ExpressVPN kundestøtteteam

1. Last ned den nyeste versjonen av ExpressVPN

Sjekk om du bruker den nyeste versjonen av ExpressVPN-appen. Hvis ikke, last ned den nyeste app-versjonen.

Sett opp ExpressVPN-appen din: