Hvis du restarter iOS-enheten din mens du er tilkoblet ExpressVPN for iOS kan møte på denne meldingen: «VPN-tilkobling – Vennligst skriv inn autentiseringsinformasjonen din.»

vpn tilkobling skriv inn autentiseringsinformasjon

Dette er en iOS-feil og er ikke et problem med ExpressVPN-appen. For å fikse problemet:

1. Ikke skriv inn et passord når du blir bedt om det.
  2. Trykk Avbryt.
  3. Hvis «VPN-tilkobling – Vennligst skriv inn autentiseringsinformasjonen din»-meldingen dukker opp igjen, gå til Innstillinger og aktiver Flymodus.
  4. Start ExpressVPN-appen. Trykk Valg.
  5. Velg Innstillinger > VPN-protokoll.
  6. Trykk Lightway – UDP eller Lightway – TCP.
  7. Gå til Innstillinger på iOS-enheten din og deaktiver Flymodus.
  8. Start og bruk ExpressVPN-appen som normalt.