Get started with ExpressVPN.
Hva kan et VPN gjøre?
Vis meg
Learn about five ways to use ExpressVPN.
5 måter å bruke VPN-et ditt på
Se dem nå
Viktig: Hvis du er koblet til VPN, men ikke får tilgang til bestemt innhold, kan du se denne veiledningen. Kontakt ExpressVPNs støtteteam for umiddelbar hjelp.

Denne veiledningen viser deg hvordan du får mest mulig ut av ExpressVPN for Netflix.

Strømming av Netflix mens du er koblet til ExpressVPN forbedrer seeropplevelsen din på flere måter, inkludert:

• Mulighet til å strømme sikkert på et hvilket som helst nettverk
  • Hindre internettleverandøren din i å strupe strømmetrafikken din
  • Holde Netflix-aktiviteten din privat

Hopp til …

Før du bruker Netflix
Hvilke enheter fungerer med ExpressVPN for Netflix?
Se Netflix med et VPN
Andre måter å se Netflix
Vil Netflix blokkere meg hvis jeg strømmer med et VPN?
Feilsøke problemer med strømming

Før du bruker Netflix

Før du bruker Netflix, må du ha:

Hvis du strømmer fra en datamaskin kan du få tilgang til Netflix fra en nettleser i stedet for Netflix-appen. For mobil- eller strømmeenheter kan du installere Netflix-appen for den enheten.

Du trenger også følgende installert på enheten din:

For å konfigurere ExpressVPN-appen og nettleserutvidelsen, se de spesifikke instruksjonene for enheten din i neste avsnitt.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

Hvilke enheter fungerer med ExpressVPN for Netflix?

ExpressVPN er kompatibel med datamaskiner, nettbrett, telefoner, smart-TV-er, strømmeenheter og mer. Du kan bruke ExpressVPN-appen eller manuelt konfigurere ExpressVPN på:

• Windows
  • Mac
  • Linux
  • iOS
  • Apple TV (tvOS 17 og nyere)
  • Android
  • Amazon Fire tablet
  • Amazon Fire TV
  • Amazon Fire Stick
  • Smart TVs
  • Chromecast med Google TV
  • Trådløse rutere

Du kan også konfigurere ExpressVPN manuelt på andre mediekonsoller for strømming som ikke støtter ExpressVPN-appen, inkludert:

• Apple TV (4. gen og nyere)
  • Apple TV (1., 2., og 3. gen)
  • Chromecast

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

Se Netflix med et VPN

Windows eller Mac

1. Last ned og sett opp ExpressVPN-appen:
  2. Last ned og sett opp ExpressVPNs nettleserutvidelse.
  3. I appen, klikk Mer-ikon..
  4. Koble til en VPN-serverlokasjon i landet du vil strømme fra. (Hvis det er mer enn én serverlokasjon tilgjengelig for det samme landet, kan du velge den som er nærmest din fysiske plassering.)
  5. Sjekk IP-adressen din og kjør en DNS-lekkasjetest for å bekrefte at du er koblet til VPN.
  6. Åpne Netflix.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

iOS eller Android

1. Last ned og sett opp ExpressVPN-appen:
  2. I appen, trykk på Mer-ikonf..
  3. Koble til en VPN-serverlokasjon i landet du vil strømme fra. (Hvis det er mer enn én serverlokasjon tilgjengelig for det samme landet, kan du velge den som er nærmest din fysiske plassering.)
  4. Sjekk IP-adressen din og kjør en DNS-lekkasjetest for å bekrefte at du er koblet til VPN.
  5. Åpne Netflix.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

Linux

1. Last ned og sett opp ExpressVPN-appen for Linux.
  2. Last ned og sett opp ExpressVPNs nettleserutvidelse.
  3. Koble til en VPN-serverlokasjon du vil strømme fra ved å kjøre følgende kommando:
    expressvpn connect
    (Hvis det er mer enn én serverlokasjon tilgjengelig for det samme landet, kan du velge den som er nærmest din fysiske plassering.)
  4. Sjekk IP-adressen din og kjør en DNS-lekkasjetest for å bekrefte at du er koblet til VPN.
  5. Åpne Netflix.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

Strømmeenheter eller smart-TV-er

ExpressVPN-appen er kompatibel med utvalgte strømmeenheter som støtter innebygde VPN-er:

Hvis du har disse strømmeenhetene:

1. Last ned og konfigurer ExpressVPN-appen fra enhetens appbutikk:
  2. I appen, velg Mer-ikon..
  3. Koble til en VPN-serverlokasjon i landet du vil strømme fra. (Hvis det er mer enn én serverlokasjon tilgjengelig for det samme landet, kan du velge den som er nærmest din fysiske plassering.)
  4. Sjekk IP-adressen din og kjør en DNS-lekkasjetest for å bekrefte at du er koblet til VPN.
  5. Åpne Netflix.

Du kan også sette opp MediaStreamer på enheten din for å få tilgang til Netflix.

Merk: MediaStreamer er ikke et VPN og tilbyr ikke de samme sikkerhets- og personvernfordelene som et VPN. MediaStreamer har ikke et grafisk brukergrensesnitt, og du kan ikke endre lokasjoner på MediaStreamer. Den er imidlertid raskere enn et VPN og er kompatibel med visse strømmeenheter som ikke fungerer med et VPN, for eksempel Apple TV og enkelte smart-TV-er og spillkonsoller. Vær oppmerksom på at bare amerikansk Netflix kan strømmes på MediaStreamer.

Les mer om å sette opp MediaStreamer på TV-en din.