Når du aktiverer den biometriske opplåsingsfunksjonen, kan du få tilgang til påloggingene dine lagret i ExpressVPN Keys uten å skrive inn hovedpassordet ditt, noe som gjør det enklere for deg å ta kontroll over passordsikkerheten din.

Viktig: Den biometriske opplåsingsfunksjonen er bare tilgjengelig i ExpressVPN-appen for Android og iOS, men ikke ExpressVPN Keys Chrome-utvidelsen. Den erstatter eller fjerner ikke hovedpassordet ditt, som fortsatt kreves når du låser opp utvidelsen på datamaskinen din og når du av og til blir bedt om det av Android- eller iOS-enheten din.

Hopp til …

Biometrisikkerhet i ExpressVPN Keys
Slik bruker du biometri i ExpressVPN for Android
Slik bruker du biometri i ExpressVPN for iOS

Biometrisikkerhet i ExpressVPN Keys

Når du aktiverer den biometriske opplåsingsfunksjonen, kan du låse opp ExpressVPN Keys uten å skrive inn hovedpassordet ditt og få tilgang til påloggingene dine raskere med ansiktet eller fingeravtrykket ditt.

ExpressVPN lagrer ikke biometriske data. Selv når den biometriske funksjonen er aktivert, er dataene dine alltid kryptert med ditt primære passord og beskyttet til enhver tid av nullkunnskapskryptering .

Les mer om biometrisikkerhet i ExpressVPN Keys for Android eller iOS.