Viktig: ExpressVPN Keys rulles gradvis ut for alle brukere av Windows, Mac og Linux via en Chrome-nettleserutvidelse og i ExpressVPN-appen for iOS og Android.

Denne veiledningen vil vise deg hvordan du endrer hovedpassordet ditt. Du kan bare endre hovedpassordet ditt ved å bruke Chrome-utvidelsen ExpressVPN Keys. Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i ExpressVPN for Android eller iOS.

1. Installer Chrome-utvidelsen ExpressVPN Keys.
  2. Klikk på nettleserutvidelsen ExpressVPN Keys.
  3. Klikk på Valg-fanen.
  4. Klikk på Innstillinger.
  5. Klikk på Endre hovedpassord.
  6. Oppgi ditt nåværende hovedpassord. Hvis du har mistet hovedpassordet ditt, klikk på Trenger hjelp > Bruk gjenopprettingskode og følg instruksjonene.
  7. Så snart endringen er fullført, må du låse opp alle enhetene dine ved å bruke det nye hovedpassordet ditt.