ExpressVPN Keys er for øyeblikket tilgjengelig i betaversjon på Windows, Mac og Linux via en Chrome-utvidelse og i ExpressVPN-appen for iOS og Android.

Betaversjonen for ExpressVPN Keys rulles ut over flere uker og er ikke tilgjengelig for alle beta-brukere umiddelbart. Selv om du kanskje ikke kan bruke den og registrere deg for en konto med en gang, ha den installert og vent på å bli varslet når den er tilgjengelig for deg.