ExpressVPN har servere i 105 land. For å sørge for god tjenestekvalitet, kan hvert land ha flere enn én serverlokasjon. For de fleste av disse lokasjonene, er den fysiske serveren og den registrerte IP-adressen i samme land.

For noen få lokasjoner matcher den registrerte IP-adressen landet du har valgt å koble til, mens den fysiske serveren er plassert i et annet land. Disse er kalt virtuelle serverlokasjoner.

Du kan finne hele listen over ExpressVPNs serverlokasjoner her. Denne listen spesifiserer hvert land ExpressVPN har servere i, både fysisk og virtuelt, i tillegg til hvilke VPN-protokoller som er tilgjengelige i hvert land.

Hvis du ønsker at vi legger til en server et sted vi for øyeblikket ikke støtter, kan du kontakte kundestøtteteamet vårt.