Logg inn raskere med bare ett trykk

I stedet for å skrive inn dataene dine manuelt på nettsteder eller apper, kan du fylle inn innloggingsdetaljer og andre data (som kreditt- eller debetkort) som er lagret i ExpressVPN Keys med bare ett trykk, ved å aktivere autofyll-funksjonen på Android-enhetene dine.

I tillegg tilbyr autofyll ekstra sikkerhet fordi du kan bruke lange, komplekse, unike passord for hver konto, som genereres, lagres og fylles ut av passordlagringen.

Din sikkerhet er vår høyeste prioritet

Når autofyll-funksjonen er aktivert på Android, kan du fylle inn innloggingsdetaljer eller kreditt- eller debetkortinformasjon som er lagret i ExpressVPN Keys.

Disse innloggingsdetaljene (for eksempel brukernavn, nettadresser og kortnummer) er kun tilgjengelig for Androids autofyll-tjeneste. De er kryptert av ExpressVPN-appen med krypteringsnøkkelen som holdes av Android Keystore, og er trygt lagret og kun tilgjengelig via ExpressVPN-appen. De vil kun fylles ut på nettsteder og apper når du trykker på innloggingen som foreslås av ExpressVPN Keys og gir din tillatelse.

Du kan aktivere eller deaktivere autofyll når som helst i Android-enhetens innstillinger.