Hver ExpressVPN Keys-konto har en gjenopprettingskode som du trenger hvis du vil tilbakestille ditt primære passord. Hvis gjenopprettingskoden din går tapt eller kompromittert, kan du tilbakestille den i ExpressVPN-appen for Android.

Hvis du ikke kan tilbakestille gjenopprettingskoden din, følg disse stegene og sjekk om problemet er løst etter hvert steg:

1. Verifiser at enheten din er tilkoblet internett.
  2. Hvis du er tilkoblet et nettverk hvor internett kan være begrenset (f.eks. et offentlig trådløst nettverk), koble til et VPN.
  3. Bruk en annen enhet eller koble til et annet nettverk.
  4. Last ned og installer den nyeste versjonen av ExpressVPN for Android.
  5. Logg ut av ExpressVPN-appen og logg så inn igjen.