Viktig: Selv om denne siden holdes oppdatert på alle språk, kan det oppstå en forsinkelse. For oppdatert informasjon kan det være lurt å se den engelske versjonen. Endre språk ved å bruke rullegardinmenyen øverst på denne siden.

Hvis du har problemer med å koble til i Kina, følg instruksjonene nedenfor for å feilsøke. Denne siden holdes alltid oppdatert med de siste rådene.

Slik feilsøker du tilkoblingen din i Kina

Hopp til avsnitt

1. Bruk de nyeste versjonene av ExpressVPN-appene
2. Sett protokollen i ExpressVPN-appen til Automatisk
3. Vent til appen din fullfører tilkoblingsforespørselen
4. Prøv å koble til disse lokasjonene
5. Bokmerk og fortsett å sjekke denne siden

1. Bruk de nyeste versjonene av ExpressVPN-appene

Å holde appen din oppdatert er avgjørende for å koble til. Følg disse lenkene for å laste ned de nyeste versjonene for ditt operativsystem:

Windows

Oppdater til den nyeste versjonen av ExpressVPN for Windows. (Etter at du har åpnet den oppdaterte appen, vent et minutt før du prøver å koble til første gang.)

Mac

Oppdater til den nyeste versjonen av ExpressVPN for macOS. (Etter at du har åpnet den oppdaterte appen, vent et minutt før du prøver å koble til første gang.)

Android

Følg disse stegene for å installere og bruke den nyeste versjonen av ExpressVPN for Android:

1. Last ned den nyeste APK-installasjonsfilen direkte til Android-enhenen din.
  2. Installer ExpressVPN fra APK-filen. (Det er ikke nødvendig å slette eller avinstallere den eksisterende ExpressVPN-appen.)
  3. Etter at du har åpnet den oppdaterte appen, vent et minutt før du prøver å koble til første gang.
iOS

Oppdater til den nyeste versjonen av ExpressVPN for iOS. (Etter at du har åpnet den oppdaterte appen, vent et minutt før du prøver å koble til første gang.)

Hvis du ikke ser Oppdater som et alternativ, prøv følgende metoder:

Linux

Oppdater til den nyeste versjonen av ExpressVPN for Linux for din spesifikke distribusjon. (Etter at du har åpnet den oppdaterte appen, vent et minutt før du prøver å koble til første gang.)

For videre veiledning, se våre instruksjoner for hvordan du setter opp og bruker ExpressVPN-appen for Linux eller kontakt ExpressVPNs kundestøtte.

Ruter

Last ned og installer den nyeste versjonen av ExpressVPN for din spesifikke rutermodell. (Etter at du har åpnet den oppdaterte appen, vent et minutt før du prøver å koble til første gang.)

For videre veiledning, se våre instruksjoner for hvordan du oppgraderer ruterfastvaren din eller kontakt ExpressVPNs kundestøtte.

2. Sett protokollen i ExpressVPN-appen til Automatisk

Følg disse stegene for å endre VPN-protokollen på enheten din:

Windows

Alternativer Protokoll Automatisk (anbefalt)

Mac

Preferanser Protokoll Automatisk (anbefalt)

Android

Innstillinger  VPN-protokoll Automatisk (anbefalt)

iOS

Alternativer Innstillinger VPN-protokoll Automatisk (anbefalt)

Linux
I terminalen, skriv inn:

expressvpn preferences set preferred_protocol auto

Ruter

ExpressVPN-ruterdashboard VPN-preferanser Automatisk (anbefalt)

3. Vent til appen din fullfører tilkoblingsforespørselen

Noen ganger kan tilkoblingen ta lengre tid enn vanlig. La appen din fullføre et tilkoblingsforsøk før du prøver på nytt, gjør det kun etter at appen din indikerer at den ikke er i stand til å koble til.

4. Prøv å koble til disse lokasjonene

Japan - Yokohama
USA - Los Angeles - 5
UK - Wembley
USA - Santa Monica
France - Alsace
Singapore - Marina Bay

Hvis du ikke kan koble til disse serverlokasjonene på ditt første forsøk, anbefaler vi at du prøver å koble til dem igjen i stedet for å prøve steder som ikke er oppført her.

5. Bokmerk og fortsett å sjekke denne siden

Vi vil fortsette å oppdatere denne siden med den siste veiledningen, inkludert nye anbefalte serverlokasjoner.

Hvis du trenger videre assistanse, kontakt ExpressVPNs kundestøtte.