To use our apps and configurations, please sign up for an ExpressVPN account first.

Denne veiledningen vil vise deg hvordan du endrer ExpressVPN-passordet ditt.

Merk: Denne prosessen kan bare gjøres på ExpressVPNs nettsted og ikke via ExpressVPN-appen.

Hvis du har glemt passordet ditt, vennligst se Hvordan gjenopprette et mistet eller glemt passord.


Steg 1 – Logg inn på ExpressVPN-kontoen din

Logg inn på kontoen din med ditt nåværende passord.

Steg 2 – Gå til Bytt passord-skjermen

Etter å ha logget inn, klikk Bytt passord i menyen til venstre.

Steg 3 – Bytt passordet ditt

Bytt passord-skjermen:

  1. Skriv inn ditt nåværende passord.
  2. Skriv inn ditt nye passord.
  3. Skriv inn ditt nye passord igjen.
  4. Klikk Send inn nytt passord.

Skriv inn og lagre det nye ExpressVPN-passordet ditt.

Passordet ditt skal være endret.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPN kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Til toppen

Was this article helpful?Yes No
Got it. Could you tell us more?
Try live chat to get help instantly.