Contact ExpressVPN Support if you need help.
Trenger du hjelp nå?
Use ExpressVPN on your devices.
Trenger du å endre kontoinnstillingene dine?
Administrere kontoen min

Denne veiledningen vil vise deg hvordan du endrer ExpressVPN-passordet ditt. Du kan bare endre passord på ExpressVPNs nettsted, ikke i ExpressVPN-appen.

Viktig: Hvis du har glemt passordet ditt, kan du gjenopprette passordet ditt.

For å endre passordet for ExpressVPN-kontoen din:

1. Logg inn på ExpressVPN-kontoen din
  2. Klikk Bytt passord i menyen til venstreKlikk «Bytt passord» i menyen til venstre.
  3. Skriv inn ditt nåværende passord og et nytt passord
  4. Klikk Send inn nytt passord

Klikk «Send inn nytt passord».

Du vil se en melding hvor det står at «Passordet ditt er oppdatert».