Contact ExpressVPN Support if you need help.
Trenger du hjelp nå?
Use ExpressVPN on your devices.
Trenger du å endre kontoinnstillingene dine?
Administrere kontoen min

Denne veiledningen vil vise deg hvordan du endrer ExpressVPN-passordet ditt.

Merk: Denne prosessen kan bare gjøres på ExpressVPNs nettsted og ikke via ExpressVPN-appen.

Hvis du har glemt passordet ditt, kan du gjenopprette passordet ditt.

Slik endrer du passordet for ExpressVPN-kontoen din:

1. Logg inn på ExpressVPN-kontoen din.
  2. Klikk Bytt passord i menyen til venstre.Klikk «Bytt passord» i menyen til venstre.
  3. Skriv inn ditt nåværende passord og et nytt passord. Klikk Send inn nytt passord.

Klikk «Send inn nytt passord».

Du vil se en melding hvor det står at «Passordet ditt er oppdatert».