Trenger du hjelp til tilkoblingen?

Snakk med et menneske

Merk: Noen nettstedet blokker IP-adressene til VPN-leverandører, inkludert ExpressVPN. Å koble til en annen ExpressVPN-serverlokasjon løser ofte problemet. Selv om vi ikke kan garantere at et spesifikt nettsted alltid vil være tilgjengelig når du kobler til tjenesten vår, oppfordrer vi deg til å kontakte vårt kundestøtteteam for oppdaterte råd.

Denne veiledningen er for brukere som har koblet til ExpressVPN, men som har problemer med å få tilgang til bestemte nettsteder.

Før du går videre, forsikre deg om at du bruker den nyeste versjonen av ExpressVPN-appen. Følg så disse feilsøkingsstegene:

1. Hvis du er på en mobilenhet, slå av enhetens posisjoninnstillinger eller stedstjenester før du kobler til VPN-et.
    For iOS-enheter, trykk på Innstillinger > Personvern > Stedstjenester. Sett stedstjenester til av.  Trykk på slå av for å deaktivere stedstjenester for alle apper.

For Android-enheter, åpne innstillinger. Trykk på posisjon. Øverst slår du av bruk posisjon.

2. Trykk på på-knappen for å koble til en VPN-serverlokasjon. For best resultat, koble til en lokasjon i et land der du kan få tilgang til nettstedet du ønsker.
  3. Sjekk IP-adressen din for å forsikre deg om at tilkoblingen til til VPN-lokasjonen er vellykket.
  4. Prøv å få tilgang til nettstedet på nytt. Hvis det fremdeles er blokkert, eller du møter på en proxy-feil, prøv å koble til en annen VPN-lokasjon. For tilgang til populære nettsteder og -tjenester, kontakt ExpressVPN kundestøtteteam for VPN-serveranbefalinger.

Noen tjenester vil også be om å få vite hvor du befinner deg.

A location request prompt.

Hvis du ser denne meldingen og du bruker Mac eller Windows, vennligst bruk ExpressVPNs nettleserutvidelse for å spoofe geolokasjonen din.