Viktig: Om du er i et land med et høyt nivå av internettsensur eller bruker ExpressVPNs manuelle konfigurasjoner, kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar assistanse.

Denne veiledningen vil vise deg hvordan du løser problemer som forhindrer deg i å få tilgang til bestemte apper, nettsteder eller nettjenester når du er tilkoblet ExpressVPN. Det kan hende du ikke får tilgang til innhold av flere årsaker:

• Noen apper, nettsteder, nettjenester og internettleverandører blokkerer tilkoblinger fra VPN-servere.
  • Tilkoblingsproblemer mellom VPN-serveren og appen, nettstedet eller nettjenesten du prøver å få tilgang til.
  • Appen, nettstedet eller nettjenesten har tilgang til din fysiske plassering via enhetens stedstjenester, GPS, Wi-Fi-plassering eller LTE-chip.

Apper, nettsteder eller nettjenester som ikke har regionsbegrensninger

Hvis du ikke får tilgang til en bestemt app, nettsted eller nettjeneste som ikke er begrenset av regionsbegrensninger (f.eks. banknettsteder) når du er koblet til VPN, koble til en annen VPN-lokasjon eller bruk funksjonen delt tunnelering.

Koble til en annen serverlokasjon i …

Hvis problemet vedvarer, kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

Apper, nettsteder og nettjenester begrenset av region

Følg feilsøkingsstegene nedenfor for å løse problemet. Sjekk om problemet er løst etter hvert steg. Om problemet er løst, kan du hoppe over resten av stegene.

1. Slå av mobilens posisjonstilgang eller stedstjenester
  2. Bruk ExpressVPNs nettleserutvidelse på datamaskinen din
  3. Koble til en matchende VPN-serverlokasjon
  4. Åpne nettstedet eller tjenesten på nytt

1. Slå av mobilens posisjonstilgang eller stedstjenester

Hvis du er tilkoblet ExpressVPN på en mobilenhet, slå av stedstjenestene og koble så til VPN-et igjen. Dette kan forhindre at din fysiske plassering blir oppdaget på en mobiltelefon.

Android

1. Åpne Innstillinger.
  2. Trykk på Posisjon.
  3. Slå av Bruk posisjon øverst.