Sjekk de relevante avsnittene som korresponderer til problemet ditt.

Hopp til …

Autofyll fungerer ikke på bestemte nettsteder
Autofyll fungerer ikke på noen nettsteder

Autofyll fungerer ikke på bestemte nettsteder

Hvis autofyll ikke fungerer på bestemte nettsteder, sjekk at nettadressen til nettstedet du besøker matcher den som er lagret i passordlagringen (password manager):

• Det skal ikke ha noe å si om «https://» eller «http://» vises eller mangler i nettadressen.
  • Innloggingsdetaljer som er lagret for www.eksempel.no bør fortsatt foreslås av passordlagringen for www.eksempel.no/test eller motsatt.

Hvis problemet vedvarer, rapporter det som en feil ved å følge disse stegene:

Chrome-utvidelsen ExpressVPN Keys:

1. Klikk på Chrome-utvidelsen ExpressVPN Keys.
  2. Klikk på HJELP-fanen.
  3. Klikk på Rapporter et problem.
  4. Følg instruksjonene.

ExpressVPN for Android eller iOS:

1. I appen, trykk Hjelp > Send oss en e-post.
  2. Følg instruksjonene.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

Autofyll fungerer ikke på noen nettsteder

Chrome-utvidelsen ExpressVPN Keys:

Hvis autofyll ikke fungerer på noen nettsteder, følg disse stegene i denne rekkefølgen og sjekk om problemet er løst etter hvert steg:

1. Verifiser at passordlagringen er låst opp ved å klikke på nettleserutvidelsen.
  2. Gå til chrome://extensions og deaktiver alle andre passordlagringsutvidelser.
  3. Sjekk at Chromes innebygde passordlagring er deaktivert. For å gjøre dette:
    1. Klikk på … øverst i høyre hjørne i Chrome-nettleseren for å åpne menyen.
    2. Klikk på Innstillinger.
    3. Klikk på Autofyll i menyen til venstre.
    4. Klikk på Passord.
    5. Slå av Tilby å lagre passord.
    6. Slå av Automatisk pålogging.
  4. Gå til chrome://extensions og deaktiver alle utvidelser som kan moderere nettsteder (f.eks. annonseblokkering) ettersom de kan komme i konflikt med passordlagringsutvidelsen.

Hvis problemet vedvarer, rapporter det som en feil ved å følge disse stegene:

1. Klikk på Chrome-utvidelsen ExpressVPN Keys.
  2. Klikk på HJELP-fanen.
  3. Klikk på Rapporter et problem.
  4. Følg instruksjonene.

ExpressVPN for Android:

Hvis autofyll ikke fungerer på noen nettsteder, kan det være du ikke har aktivert Androids autofyll-tjeneste. Følg disse stegene for å aktivere og løse problemet:

1. Åpne ExpressVPN-appen.
  2. Trykk på Valg-fanen.
  3. Trykk på Innstillinger.
  4. Trykk på Aktiver autofyll av innloggingsdetaljer.
  5. Følg instruksjonene.

Hvis problemet vedvarer, rapporter det som en feil ved å følge disse stegene:

1. I appen, trykk på Hjelp > Send oss en e-post.
  2. Følg instruksjonene.

ExpressVPN for iOS:

Hvis autofyll ikke fungerer på noen nettsider, kan det være du ikke har aktivert iOSs autofyll. Følg disse stegene for å aktivere det og løse problemet:

1. Åpne Innstillinger.
  2. Trykk på Passord.
  3. Trykk på Autofyll passord.
  4. Trykk på ExpressVPN for å aktivere det.
  5. Trykk på iCloud Keychain for å deaktivere det.

Hvis problemet vedvarer, rapporter det som en feil ved å følge disse trinnene:

1. I appen, trykk på Hjelp > Send oss en e-post.
  2. Følg instruksjonene.