Chrome-utvidelsen ExpressVPN Keys:

Hvis du ser feilmeldingen «Får ikke tilgang til ExpressVPN Keys», følg disse stegene for å rapportere problemet:

1. På feilmeldingsskjermen, klikk på Lagre diagnostikk-knappen.
  2. Send den nedlastede filen til ExpressVPNs kundestøtteteam via live-chat.

Etter det, følg disse stegene i denne rekkefølgen og sjekk om problemet er løst etter hvert steg:

1. På feilmeldingsskjermen, klikk Prøv igjen.
  2. I en nettleser, besøk chrome://extensions. Deaktiver og aktiver ExpressVPN Keys-utvidelsen.
  3. På den samme siden, fjern utvidelsen helt og installer den på nytt.
  4. Logg ut og så inn igjen i ExpressVPN-appen for Mac, Windows eller Linux.