VPN nodig voor uw router?
Nu vrienden verwijzen

Deze handleiding toont u hoe u een VPN instelt op uw Huawei router met het L2TP protocol.

Misschien zijn niet alle ExpressVPN locaties beschikbaar voor handmatig geconfigureerde verbindingen.

NB: L2TP/IPsec biedt slechts beperkte veiligheidsvoordelen en moet u eigenlijk alleen gebruiken voor anonimiseren of voor het veranderen van uw locatie.

Deze handleiding gebruikt de Huawei B525 router. Het kan zijn dat andere modellen niet worden ondersteund. Als u problemen ondervindt om onderstaande stappen te volgen omdat het interface van uw apparaat er helemaal anders uit ziet, kunt u voor verdere ondersteuning contact opnemen met de ExpressVPN helpdesk.

Spring naar…

1. Uw ExpressVPN inloggegevens zoeken
2. Uw Huawei router configureren
Verbinden met een andere VPN serverlocatie
De verbinding met de VPN serverlocatie verbreken

1. Uw ExpressVPN inloggegevens zoeken

Ga naar de ExpressVPN instellings pagina. Voer als dat gevraagd wordt uw ExpressVPN inloggegevens in en klik op Inloggen.

Enter your account credentials, then click "Sign In."

Voer de verificatiecode in die u in de e-mail ontvangen hebt.

Selecteer aan de rechterkant L2TP/IPsec.

Click "L2TP/IPsec."

Hier ziet u uw gebruikersnaam, wachtwoord en een lijst met serveradressen overal ter wereld.

This will show you your username, password, and a list of server addresses around the world.

Houd dit venster open. U hebt deze informatie later nodig voor het instellen.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk..

Terug naar boven

2. Uw Huawei router configureren

In de adresbalk van uw router voert u in: 192.168.1.1 om naar het router admin panel te gaan.

Als het adres van uw router’s admin panel ooit veranderd is en u bent het vergeten, kunt u het vinden in de instellingen van uw apparaat.

Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. (Standaard is dat allebei admin.) Klik op Inloggen.

Klik in de bovenste menubalk op het tabblad Instellingen. Selecteer in de zijbalk VPN.

Select “VPN.”

Vul de gegevens als volgt in:

• L2TP inschakelen: Aangevinkt
  • LNS adres: plak het server adres dat u hierboven gevonden hebt.
  • Host Naam: voer een naam in die u helpt de VPN verbinding te herkennen. Bijvoorbeeld: ExpressVPN_LA.
  • Tunnel wachtwoord: 12345678
  • Handshake interval(s): 60
  • PPP Gebruikersnaam: plak de gebruikersnaam die u hier gevonden hebt.
  • PPP Wachtwoord: plak het wachtwoord dat u hier gevonden hebt.
  • Authenticatie: Selecteer Auto

Klik op Toepassen.

Enter the details for the L2TP VPN connection, then click “Apply.”

Als de verbinding geslaagd is verschijnt er een melding “Gelukt”en de Verbindings Status verandert in “Verbonden.”

Controleer uw IP adres om te zien of de verbinding werkt.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk..

Terug naar boven

Verbinden met een andere VPN serverlocatie

Om met een andere ExpressVPN locatie te verbinden gaat u naar Instellingen VPN. Naast LNS adres voert u een ander serveradres in en daarna klikt u op Toepassen.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk..

Terug naar boven

De verbinding met de VPN serverlocatie verbreken

Om de verbinding met de VPN server te verbreken gaat u naar Instellingen > VPN. Haal het vinkje weg in het vakje naast L2TP inschakelen en klik op Toepassen.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk..