Een wachtwoordmanager maakt het veel makkelijker om de wachtwoorden die u dagelijks gebruikt te beheren. U hoeft niet alle inlognamen en wachtwoorden te onthouden, ze op onveilige plaatsen te bewaren of ze steeds te resetten, uw wachtwoordmanager onthoudt en beschermt ze allemaal voor u. U hoeft zelf maar één wachtwoord te onthouden: het primaire wachtwoord dat u maakt wanneer u de wachtwoordmanager installeert. Het bewaart ook nieuwe inloginformatie met een enkele klik, vult automatisch formulieren in en laat u snel en zonder moeite inloggen op uw favoriete websites.

U kunt de wachtwoordmanager ook gebruiken om unieke, complexe wachtwoorden te genereren die voor hackers veel lastiger te kraken zijn, en uzelf te beschermen tegen phishing, want hij vult uw inloggegevens niet in op een website die niet overeenkomt met de URL van uw opgeslagen inloginformatie.

Behalve voor wachtwoorden kun je ExpressVPN Keys ook gebruiken voor het opslaan en versleutelen van de gegevens van je creditcard of bankpas, en zelfs voor gevoelige informatie als gegevens van je paspoort, medische verslagen; of gewoon maar gedachten en ideeën in de vorm van veilige notities. Al deze opgeslagen informatie kun je heel makkelijk op al je apparaten inzien.

ExpressVPN Keys (de wachtwoordmanager van ExpressVPN) is gebouwd naar de beste maatstaven van de industrie voor veilige apps en cloudinfrastructuur, waaronder het uitvoeren van uitgebreide dreigingsmodellen en veiligheidsbeoordelingen. Het is ook onafhankelijk beoordeeld door cyberveiligheidsdeskundigen (zoals Cure53) om ervoor te zorgen dat we de hoogste standaard leveren bij het beschermen van je privé-informatie.