Deze handleiding toont u hoe u sterke wachtwoorden kunt genereren voor al uw online accounts met ExpressVPN Keys (de wachtwoordmanager van ExpressVPN).

ExpressVPN Keys kan sterke wachtwoorden genereren die lang, willekeurig en complex zijn, waardoor ze moeilijk te kraken zijn voor aanvallers. Als u ze opslaat in uw wachtwoordmanager, kunt u ze met een enkele klik of tik invullen wanneer u zich aanmeldt bij uw accounts.

Spring naar…

ExpressVPN Keys Chrome extensie
ExpressVPN voor Android

ExpressVPN Keys Chrome extensie

Een sterk wachtwoord genereren voor nieuwe logins

Om een sterk wachtwoord te genereren in de Chrome extensie:

1. Installeer de ExpressVPN Keys Chrome extensie en stel deze in.
  2. Klik op de ExpressVPN Keys Chrome extensie.
  3. Ontgrendel uw wachtwoordmanager.
  4. Klik rechtsboven op Add icon..
  5. In het Wachtwoord veld klikt u op Nieuw wachtwoord nodig.
  6. Vul de overige gegevens in.
  7. Klik op Opslaan.

Om een sterk wachtwoord te genereren bij het aanmaken van een nieuwe account op een website:

1. Installeer de ExpressVPN Keys Chrome extensie en stel deze in.
  2. Klik op de ExpressVPN Keys Chrome extensie.
  3. Ga naar de website waarvoor u een account wilt aanmaken.
  4. Klik op het wachtwoord veld.
  5. Klik op het aanbevolen wachtwoord.
  6. U krijgt de vraag uw nieuwe inloggegevens op te slaan. Klik op Opslaan.

Een sterk wachtwoord genereren voor bestaande logins

1. Installeer de ExpressVPN Keys Chrome extensie en stel deze in.
  2. Klik op de ExpressVPN Keys Chrome extensie.
  3. Ontgrendel uw wachtwoordmanager.
  4. Klik op opgeslagen inloggegevens.
  5. Klik op Bewerken.
  6. In het Wachtwoord veld tikt u op Genereer sterk wachtwoord.
  7. Klik op Opslaan.

Hulp nodig?  Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

ExpressVPN voor Android

Een sterk wachtwoord genereren voor nieuwe logins

1. Open de ExpressVPN app.
  2. Tik op het tabblad Wachtwoorden.
  3. Ontgrendel uw wachtwoordmanager.
  4. Tik  rechtsboven op Add icon. .
  5. In het Wachtwoord veld klikt u op Nieuw wachtwoord nodig.
  6. Vul de overige gegevens in.
  7. Klik op Opslaan.

Een sterk wachtwoord genereren voor bestaande logins

1. Open de ExpressVPN app.
  2. Tik op het tabblad Wachtwoorden.
  3. Ontgrendel uw wachtwoordmanager.
  4. Tik op opgeslagen inloggegevens.
  5. Tik op BEWERKEN rechtsboven.
  6. In het Wachtwoord veld tikt u op Genereer sterk wachtwoord.
  7. Klik op Opslaan.

Als u problemen hebt met het genereren van wachtwoorden voor nieuwe accounts of bestaande inloggegevens, raadpleeg dan deze pagina over het oplossen van problemen.

Hulp nodig?  Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.