ExpressVPN Keys is momenteel beschikbaar in bèta op Windows, Mac en Linux via een Chrome browserextensie en in de ExpressVPN Android app.

De ExpressVPN Keys bètaversie wordt over meerdere weken uitgerold en is niet onmiddellijk beschikbaar voor alle bèta-gebruikers. Hoewel u het misschien niet meteen kunt gebruiken en u niet meteen kunt aanmelden voor een account, kunt u de app geïnstalleerd houden en wachten op een bericht wanneer hij voor u beschikbaar is.