Belangrijk: ExpressVPN Keys is momenteel beschikbaar op Windows, Mac en Linux via een Chrome browser extensie en in de ExpressVPN app voor iOS en Android.

Deze handleiding laat u zien hoe u Autofill gebruikt. Autofill bespaart u tijd en moeite door uw inloggegevens op sites en diensten automatisch in te vullen. U kunt zich met een enkele klik aanmelden bij uw accounts zonder dat u uw huidige browser hoeft te verlaten.

ExpressVPN Keys Chrome extensie:

1. Klik op het inlogscherm of de inlogpagina waarvoor u inloggegevens hebt opgeslagen.
  2. Klik op het veld voor de gebruikersnaam of het wachtwoord.
  3. Klik op de inloggegevens die u wilt aanvullen.

Als Autofill het niet doet, kunt u deze pagina voor probleemoplossen raadplegen.

ExpressVPN voor Android:

U moet eerst de functie Autofill in Android inschakelen door de volgende stappen te volgen:

1. Open de ExpressVPN app.
  2. Tik op het tabblad Opties.
  3. Tik op Instellingen.
  4. Tik op Autofill voor inloggegevens inschakelen. (Als u deze optie niet ziet, hebt u er al eerder voor gekozen om ExpressVPN Keys de Android de functie Autofill te laten gebruiken.)
  5. Volg de instructies.

Zodra dit is ingesteld, kunt u de functie Autofill gebruiken door de volgende stappen te volgen:

1. Ga naar de inlogpagina of het inlogscherm waarvoor u inloggegevens hebt opgeslagen.
  2. Tik op het veld van de gebruikersnaam of het wachtwoord.
  3. Tik op het inlogscherm boven het toetsenbord of het ExpressVPN pictogram om andere inloggegevens te gebruiken.

Als Autofill het niet doet, raadpleeg dan deze pagina voor probleemoplossen.