Deze handleiding laat u zien hoe u uw eerste inloggegevens kunt opslaan na het instellen van ExpressVPN Keys (de wachtwoordmanager van ExpressVPN).

Spring naar…

ExpressVPN Keys Chrome extensie
ExpressVPN voor Android
ExpressVPN voor iOS

ExpressVPN Keys Chrome extensie

U kunt inloggegevens uit een andere wachtwoordmanager importeren door deze ondersteuningspagina te volgen.

Om de inloggegevens voor een bestaand account op te slaan:

1. Klik op de ExpressVPN Keys browserextensie.
  2. Ontgrendel de wachtwoordmanager.
  3. Ga naar een app of website waar u een bestaand account hebt.
  4. Meld u af bij het account.
  5. Meld u aan door uw inloggegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) in te voeren.
  6. U krijgt een prompt te zien waarin u wordt gevraagd uw inloggegevens op te slaan. Klik op Opslaan.

Om de inloggegevens voor een nieuw account op te slaan:

1. Klik op de ExpressVPN Keys browserextensie.
  2. Ontgrendel de wachtwoordmanager.
  3. Ga naar de app of website waar u zich wilt aanmelden voor een nieuw account.
  4. Vul het veld van gebruikersnaam of e-mailadres in.
  5. Klik op het wachtwoordveld. Voer een wachtwoord in. (U kunt ook klikken om een wachtwoord te genereren dat wordt voorgesteld door de wachtwoordmanager).
  6. Ga verder met het instellen van uw account.
  7. U krijgt een prompt te zien waarin u wordt gevraagd uw inloggegevens op te slaan. Klik op Opslaan.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

ExpressVPN voor Android

U kunt inloggegevens uit een andere wachtwoordmanager importeren door deze ondersteuningspagina te volgen.

Om de inloggegevens voor een nieuw of bestaand account op te slaan (in de ExpressVPN app):

1. Open de ExpressVPN app.
  2. Tik op het tabblad Keys.
  3. Deblokkeer de wachtwoordmanager.
  4. Tik op Add icon..
  5. Tik op Inloggegevens toevoegen.
  6. Vul de titel en het veld van gebruikersnaam of e-mailadres in.
  7. Klik op het wachtwoordveld. Voer een wachtwoord in. (U kunt ook klikken om een wachtwoord te genereren dat wordt voorgesteld door de wachtwoordmanager).
  8. Tik op Opslaan.

Om inloggegevens op te slaan voor een nieuwe of een bestaand accound (binnen een app of website):

Voordat je begint moet je ervoor zorgen dat je automatisch invullen inschakelt in de app-instellingen.

1. Ga naar het inlogscherm of de inlogpagin.
  2. Tik op het veld voor gebruikersnaam of wachtwoord.
  3. Tik op het toetsenbord of de knop van het uitklapmenu op Nieuwe inloggegevens toevoegen
  4. Vul de gegevens in.
  5. Tik op OPSLAAN & INVULLEN.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

ExpressVPN voor iOS

U kunt logins importeren van een andere wachtwoordmanager door deze ondersteuningspagina te volgen.

Om de inloggegevens voor een nieuwe of bestaande account op te slaan:

1. Open de ExpressVPN app.
  2. Tik op het tabblad Keys.
  3. Deblokkeer de wachtwoordmanager.
  4. Tik op Add icon. rechtsbovenin.
  5. Tik op Inloggegevens toevoegen.
  6. Vul de titel en de gebruikersnaam of het e-mailadres in.
  7. Voer een wachtwoord in. (U kunt ook op tikken om een wachtwoord te genereren dat wordt voorgesteld door de wachtwoordmanager).
  8. Tik op Opslaan.

Om de inloggegevens voor een nieuwe of bestaande account op te slaan (binnen een app of een website):

Zorg ervoor dat u automatisch invullen inschakelt in de app-instellingen voordat u verder gaat.

1. Ga naar het inlogscherm of de inlogpagina.
  2. Tik op het veld gebruikersnaam of wachtwoord.
  3. Tik op de button Wachtwoorden of het Key-pictogram boven het toetsenbord.
  4. Tik op Inloggegevens toevoegen voor…
  5. Vul de inloggegevens in.
  6. Tik op OPSLAAN & INVULLEN.