Belangrijk: Deze pagina wordt in alle talen bijgehouden, maar er kan wel vertraging optreden. Voor de meest actuele informatie kun je het beste de Engelse versie raadplegen. Met het dropdownmenu bovenaan deze pagina kun je van taal wisselen.

Als je in China problemen ervaart met verbinden, volg dan onderstaande instructies om het probleem op te lossen. Deze pagina wordt altijd aangevuld met het nieuwste advies.

Hoe los je verbindingsproblemen in China op

Spring naar sectie

1. De nieuwste versie van de ExpressVPN apps gebruiken
2. Het protocol in je ExpressVPN app instellen op Automatisch
3. Wachten tot je app het verbindingsverzoek heeft afgehandeld
4. Proberen met deze locaties te verbinden
5. Deze pagina vastzetten en regelmatig raadplegen

1. De nieuwste versie van de ExpressVPN apps gebruiken

Om te verbinden is het cruciaal om je app up-to-date te houden. Volg deze links om de laatste versies voor je besturingssysteem te downloaden:

Windows

Update naar de nieuwste versie van ExpressVPN voor Windows. (Na het openen van je bijgewerkte app moet je een minuutje wachten voordat je voor de eerste keer gaat proberen te verbinden.)

Mac

Update naar de nieuwste versie van ExpressVPN voor macOS. (Na het openen van je bijgewerkte app moet je een minuutje wachten voordat je voor de eerste keer gaat proberen te verbinden.)

Android

Volg deze stappen om de nieuwste versie van ExpressVPN voor Android te installeren en gebruiken:

1. Download het nieuwste APK installatiebestand rechtstreeks op je Android apparaat.
  2. Installeer ExpressVPN vanuit het APK bestand. (Je hoeft de bestaande ExpressVPN app niet te deïnstalleren of verwijderen.)
  3. Na het openen van je bijgewerkte app moet je een minuutje wachten voordat je voor de eerste keer gaat proberen te verbinden.
iOS

Update naar de nieuwste versie van ExpressVPN voor iOS. (Na het openen van je bijgewerkte app moet je een minuutje wachten voordat je voor de eerste keer gaat proberen te verbinden.)

Als je nergens een optie Updaten ziet, kun je het volgende proberen:

Linux

Update naar de nieuwste versie van ExpressVPN voor Linux voor jouw specifieke distributie. (Na het updaten moet je een minuutje wachten voordat je voor de eerste keer gaat proberen te verbinden.)

Voor meer informatie kun je onze instructies raadplegen over het instellen en gebruiken van de ExpressVPN app voor Linux of contact opnemen met de helpdesk van ExpressVPN.

Router

Download en installeer de nieuwste versie van ExpressVPN voor jouw specifieke routermodel. (Na het openen van je bijgewerkte app moet je een minuutje wachten voordat je voor de eerste keer gaat proberen te verbinden.)

Voor meer informatie kun je onze instructies raadplegen voor het upgraden van je router firmware of contact opnemen met de helpdesk van ExpressVPN.

2. Het protocol in uw ExpressVPN app instellen op Automatisch

Volg deze stappen om het VPN protocol op jouw apparaat te veranderen:

Windows

Opties Protocol Automatisch (aanbevolen)

Mac

Voorkeuren Protocol Automatisch (aanbevolen)

Android

Instellingen VPN protocol Automatisch (aanbevolen)

iOS

Opties Instellingen VPN Protocol Automatisch (aanbevolen)

Linux
In de terminal typ je:

expressvpn preferences set preferred_protocol auto

Router

ExpressVPN router dashboard VPN Voorkeuren Automatisch (aanbevolen)

3. Wachten tot je app het verbindingsverzoek heeft afgehandeld

Soms kan het verbindingsproces wat langer duren dan gebruikelijk. Laat je app de verbindingspoging rustig afmaken voordat je het opnieuw probeert; doe dit laatste alleen als je app aangeeft dat het verbinden niet lukt.

4. Proberen met deze locaties te verbinden

Japan - Yokohama
VS - Los Angeles - 5
VK - Wembley
VS - Santa Monica
Frankrijk - Alsace
Singapore - Marina Bay

Als het niet lukt om bij de eerste poging met deze serverlocaties te verbinden, raden wij je aan om liever nog eens met deze locaties te verbinden dan het te proberen met locaties die hier niet worden vermeld.

5. Deze pagina vastzetten en regelmatig raadplegen

Wij zullen deze pagina steeds bijwerken met de nieuwste inzichten, ook met nieuwe aanbevolen serverlocaties.

Als je meer ondersteuning nodig hebt, kun je contact opnemen met dehelpdesk van ExpressVPN.