Hulp nodig met verbinden?

Praat met een mens
connection help

Hulp nodig met verbinden?

Contact opnemen met de helpdesk

NB: Bepaalde websites blokkeren de IP adressen van VPN providers, ook die van ExpressVPN. Vaak is dit op te lossen door te verbinden met een andere ExpressVPN serverlocatie. Wij kunnen helaas niet garanderen dat een bepaalde website altijd toegankelijk zal zijn als u met onze dienst verbindt, maar wij raden u dringend aan om contact op te nemen met onze Helpdesk voor het meest actuele advies.

Dit artikel is bedoeld voor gebruikers die verbonden zijn met ExpressVPN maar bepaalde sites niet kunnen bereiken.

Controleer voordat u begint of u de nieuwste versie van de ExpressVPN app gebruikt. Volg daarna de stappen van onderstaande probleemoplosser.

1. Als u werkt op een mobiel apparaat, schakel dan de locatie-instellingen of de locatie-diensten uit voordat u met de VPN verbindt.
      Voor iOS apparaten: tik op Instellingen > Privacy > Locatie-diensten. Schakel Locatie-diensten uit. Tik op Uitschakelen om de locatie-diensten voor alle apps uit te schakelen
      Voor Android apparaten opent u Instellingen. Tik op Locatie. Zet bovenin het scherm Locatie gebruiken uit.
  1. Tik op de Aan Button om te verbinden met een VPN serverlocatie. Voor het beste resultaat verbindt u met een locatie en een land waarvandaan u toegang heeft tot de door u gekozen website.
  2. Controleer uw IP adres om zeker te weten dat  de verbinding met uw VPN locatie is gelukt.
  3. Probeer weer naar de website te gaan. Als die nog steeds geblokkeerd is, of als u een proxy foutmelding krijgt, probeer dan om met een andere VPN locatie te verbinden. Als u toegang wilt tot populaire websites en diensten kunt u contact opnemen met de ExpressVPN helpdesk voor aanbevelingen over VPN servers.

Bepaalde diensten willen misschien uw locatie weten.

A location request prompt.

Als u deze notificatie ziet en Mac of Windows gebruikt, kunt u de ExpressVPN browserextensie gebruiken om uw geolocatie te spoofen.

Hulp nodig?  Neem voor instant ondersteuning contact op met het ExpressVPN Ondersteuningsteam via Live Chat