Wanneer u zich aanmeldt voor de gratis proefversie van de ExpressVPN-app voor iOS of Android, hoeft u geen wachtwoord (of e-mailadres) in te stellen. Zonder deze kunt u nog steeds een account maken voor ExpressVPN Keys en dat gebruiken op het apparaat waarop u zich heeft aangemeld voor de gratis proefperiode. U kunt ExpressVPN Keys echter niet instellen of gebruiken op al uw andere desktop of mobiele apparaten.

Om ExpressVPN Keys op uw andere apparaten in te stellen, moet u een wachtwoord (en een e-mailadres) voor uw ExpressVPN account instellen.

Spring naar…

ExpressVPN voor iOS
ExpressVPN voor Android

ExpressVPN voor iOS

Om ExpressVPN Keys op uw andere apparaten in te stellen, moet u wanneer hiernaar gevraagd wordt een wachtwoord (en een e-mailadres) voor uw ExpressVPN account instellen:

1. Open de ExpressVPN iOS app.
  2. Tik op Opties > Account.
  3. Tik op E-mailadres instellen.
  4. Voer een e-mailadres in. Tik op E-mailadres toevoegen.
  5. Tik op Bevestigen.
  6. U zult een bevestigingse-mail ontvangen met daarin de link voor het instellen van een wachtwoord.
  7. Tik in de e-mail op Wachtwoord instellen en apps krijgen.
  8. Volg de instructies.
  9. Stel ExpressVPN Keys in op uw andere apparaten:

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

ExpressVPN voor Android

Om ExpressVPN Keys op uw andere apparaten in te stellen, moet u wanneer hiernaar gevraagd wordt een wachtwoord (en een e-mailadres) voor uw ExpressVPN account instellen:

1. Ga naar de pagina voor het opnieuw instellen van een wachtwoord om een wachtwoord in te stellen.
  2. Voer uw e-mailadres in.
  3. Volg de instructies.
  4. Nadat u een wachtwoord hebt toegevoegd, kunt u ExpressVPN Keys op uw andere apparaten instellen: