Krijg je de livechat niet geopend? Controleer of je JavaScript niet hebt uitgeschakeld in je browser. Als je JavaScript hebt uitgeschakeld, kun je de livechatknop onder aan je scherm niet zien.

ExpressVPN Keys is beschikbaar voor alle gebruikers met een actief ExpressVPN-abonnement. Als je geen toegang kunt krijgen tot ExpressVPN Keys, neem dan contact op met de helpdesk van ExpressVPN door te klikken of te tikken op de chatbox in de rechterbenedenhoek van je scherm. Ons team zal dan je probleem bekijken en je toegang geven tot ExpressVPN Keys. Dit duurt enkele werkdagen.

Als je de foutmelding “Kan geen toegang krijgen tot ExpressVPN Keys” ziet, volg dan deze stappen om het probleem te melden.

Als je wel toegang hebt tot ExpressVPN Keys, maar problemen ondervindt bij het aanmaken van een account of het ontgrendelen van je bestaande Keys-account, volg dan de stappen in de onderstaande handleidingen: