ExpressVPN biedt drie abonnementen aan:

ABONNEMENTSVORMPRIJS/MAAND
12 maanden$8,32*
6 maanden$9,99
1 maand$12,95

Alle abonnement worden gefactureerd in USD en worden gedekt door een 30 dagen geld-terug-garantie. Abonnementen die zijn gekocht met bepaalde betaalmethoden, bijvoorbeeld creditcard, PayPal, Apple in-app-aankopen en Google Play in-app-aankopen, worden standaard automatisch verlengd. Je kunt automatisch verlengen uitzetten om te voorkomen dat er aan het eind van je abonnementsperiode weer geld wordt afgeschreven.

*Deze prijzen zijn van toepassing op het eerste jaar van je abonnement. De tarieven voor verlenging kunnen veranderen; hierover informeren we je 30 dagen van tevoren.

Heb je meer vragen over de abonnementen van ExpressVPN? Neem contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Neem nu ExpressVPN