Tee ensin ExpressVPN-tilaus käyttääksesi sovelluksiamme ja asetuksiamme.

Tässä oppaassa näytetään, miten otat ExpressVPN:n käyttöön Windowsilla OpenVPN GUI:ta (graafinen käyttöliittymä) käyttäen.

OpenVPN GUI on ilmainen graafinen käyttöliittymä OpenVPN-protokollan käyttämiseen Windows XP:llä, Vistalla, 7:lla, 8:lla ja 10:llä.

Huomaa: seuraavat vaiheet on testattu Windows 10:llä, ja ne toimivat myös muilla Windowsin versioilla.

Kaikki ExpressVPN-palvelinsijainnit eivät välttämättä tue manuaalisesti määritettyjä yhteyksiä. Käyttääksesi kaikkia VPN-palvelinsijainteja ota käyttöön sovellus.

Käytätkö mieluummin sovellusta? Katso ohjeet sovelluksen käyttöönotosta Windows 7:lle ja uudemmille.

Tärkeää: OpenVPN:n manuaalinen määritys ei tarjoa samoja turvallisuus- tai yksityisyyshyötyjä kuin ExpressVPN-sovellus. Jos maassasi harjoitetaan paljon internet-sensuuria, suosittelemme käyttämään ExpressVPN-sovellusta vakaamman VPN-yhteyden saavuttamiseksi.

Siirry osioon…

1. Etsi ExpressVPN-tilisi tunnukset
2. Lataa ja asenna OpenVPN GUI
3. Määritä OpenVPN GUI
4. Ota käyttöön DNS-vuotosuoja
5. Yhdistä VPN-palvelinsijaintiin
Yhteyden katkaiseminen VPN-palvelinsijainnista

1. Etsi ExpressVPN-tilisi tunnukset

Siirry ExpressVPN:n asennussivulle. Pyydettäessä syötä ExpressVPN-kirjautumistiedot ja klikkaa Kirjaudu sisään.

Syötä kirjautumistietosi ja klikkaa "Kirjaudu sisään".

Syötä vahvistuskoodi, joka on lähetetty sähköpostiisi.

OpenVPN on jo valittuna oikealla, ja näet käyttäjänimesi, salasanasi sekä listan OpenVPN:n asetustiedostoista.

OpenVPN on jo valittuna, ja näet käyttäjänimesi, salasanasi ja listan OpenVPN:n asennustiedostoista.

Klikkaa haluamastasi sijainnista tai sijainneista ladataksesi .ovpn-tiedoston tai tiedostot.

Pidä tämä selainikkuna avoinna. Tarvitset näitä tietoja myöhemmin käyttöönotossa.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

2. Lataa ja asenna OpenVPN GUI

Lataa OpenVPN GUI Windows-käyttöjärjestelmällesi.

Lataa OpenVPN GUI Windows-käyttöjärjestelmällesi.

Huomaa: lataa Windows XP:lle OpenVPN 2.3.18.

Lataa Windows XP:lle OpenVPN 2.3.18.

Avaa OpenVPN GUI:n asentamiseen .exe-tiedosto.

Kun OpenVPN-asennustiedosto pyytää oikeutta tehdä muutoksia laitteellasi, klikkaa Kyllä.

Kun OpenVPN-asennustiedosto pyytää oikeutta tehdä muutoksia laitteellasi, klikkaa "Kyllä".

Klikkaa Seuraava aloittaaksesi asennuksen.Klikkaa "Seuraava" aloittaaksesi asennuksen.

Lue Lisenssisopimus ja sitten klikkaa Hyväksyn.

Klikkaa "Hyväksyn".

Valitse osat -näkymässä klikkaa Seuraava.

Klikkaa "Seuraava".

Valitse asennussijainti -näkymässä klikkaa Asenna.

Klikkaa "Asenna".

Kun asennus on valmis, klikkaa Seuraava.

Klikkaa "Seuraava".

Kun OpenVPN on asennettu tietokoneellesi, poista rasti ruudusta Näytä Readme ja klikkaa sitten Valmis.

Klikkaa "Valmis".

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

3. Määritä OpenVPN GUI

Työpöydälläsi klikkaa hiiren oikealla painikkeella OpenVPN GUI -pikakuvetta ja sitten Avaa tiedostosijainti.Klikkaa "Avaa tiedostosijainti".

Navigointipalkissa klikkaa OpenVPN siirtyäksesi aiempaan luetteloon.

Klikkaa "OpenVPN".

Kaksoisklikkaa config-kansiota.

Kaksoisklikkaa "config"-kansiota.

Siirrä aiemmin lataamasi OpenVPN-asetustiedostot config-kansioon.

Siirrä aiemmin lataamasi OpenVPN-määritystiedostot "config"-kansioon.

Kun sinulta pyydetään järjestelmänvalvojan lupaa, klikkaa Jatka.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

4. Ota käyttöön DNS-vuotosuoja

Jotta verkkotoimintasi ei paljastuisi, voit muokata asetustiedostoja estääksesi DNS-vuotoja.

Kansiossa config kaksoisklikkaa OpenVPN-asetustiedostoa. Tiedosto aukeaa muistiossa tai tekstinkäsittelyohjelmassa.

Älä muokkaa olemassa olevaa tekstiä. Vieritä alas, lisää uusi rivi ja liitä seuraava teksti:

block-outside-dns

Lisää "block outside dns.”

Tallenna tiedosto ja sulje tekstiohjelma.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

5. Yhdistä VPN-palvelinsijaintiin

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella OpenVPN GUI:n pikakuvaketta työpöydälläsi ja valitse Suorita järjestelmänvalvojana.

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella OpenVPN GUI:n pikakuvaketta ja valitse "Suorita järjestelmänvalvojana".

Kun OpenVPN pyytää oikeutta tehdä muutoksia laitteeseesi, klikkaa Kyllä.Kun Windowsin OpenVPN GUI pyytää oikeutta tehdä muutoksia laitteeseesi, klikkaa "Kyllä".

OpenVPN GUI:n kuvake on nyt lisätty tehtäväpalkkiisi.

Klikkaa "Up" icon.,  sitten raahaa OpenVPN GUI:n kuvake tehtäväpalkkiin paremmin näkyviin.

OpenVPN GUI on nyt lisätty tehtäväpalkkiin paremmin saavutettavaksi.

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella OpenVPN GUI -kuvaketta. Näet listan kaikista VPN-palvelinsijainneista, jotka lisäsit aiemmin. Liikuta kursori haluamasi VPN-palvelinsijainnin ylle ja klikkaa Yhdistä.Liikuta kursori haluamasi VPN-palvelinsijainnin ylle ja klikkaa "Yhdistä".

Syötä ExpressVPN:stä aiemmin löytämäsi OpenVPN-käyttäjänimi ja -salasana ja klikkaa OK.

Syötä ExpressVPN:stä löytämäsi OpenVPN-käyttäjänimi ja -salasana ja klikkaa sitten "OK".

Kun olet onnistuneesti yhdistetty ExpressVPN:ään, näet tästä ilmoituksen.

Kun olet onnistuneesti yhdistetty ExpressVPN:ään, näet tästä ilmoituksen.

Yhdistääksesi toiseen VPN-palvelinsijaintiin katkaise nykyinen yhteytesi ennen toiseen palvelinsijaintiin yhdistämistä.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Yhteyden katkaiseminen VPN-palvelinsijainnista

Katkaistaksesi yhteyden VPN-palvelinsijainnista klikkaa hiiren oikealla painikkeella OpenVPN GUI:n kuvaketta tehtäväpalkissa, vie kursori nykyisen VPN-palvelinsijainnin ylle ja klikkaa Katkaise yhteys.

Klikkaa "Katkaise yhteys".