Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä virtuaaliset palvelinsijainnit ovat ja miksi ExpressVPN käyttää niitä.

Siirry osioon…

Mikä on virtuaalinen palvelinsijainti?
Miksi ExpressVPN käyttää virtuaalisia palvelinsijainteja?
Virtuaalisten palvelinsijaintien luettelo
Mistä tiedän, mihin palvelinsijaintiin yhteys kannattaa muodostaa?

Mikä on virtuaalinen palvelinsijainti?

Valtaosassa ExpressVPN-sijainteja fyysinen palvelin ja rekisteröity IP-osoite sijaitsevat samassa maassa. Valtava jalanjälkemme kattaa fyysisesti jokaisen maanosan (Etelämannerta lukuun ottamatta). Olemme panostaneet palvelinverkoston rakentamiseen maantieteellisillä alueilla, joissa kaistanleveys on kallista, mukaan lukien Australiassa, Japanissa, Intiassa ja Brasiliassa.

Alle 5 % ExpressVPN:n palvelimista on sellaisia, joissa rekisteröity IP-osoite täsmää maahan, jonka olet valinnut yhteyden muodostamiseen, mutta itse palvelin sijaitsee fyysisesti toisessa, yleensä lähellä sijaitsevassa maassa. Näitä kutsutaan virtuaalisiksi palvelinsijainneiksi, ja ne huolehtivat yhteytesi nopeudesta, turvallisuudesta ja luotettavuudesta.

Esimerkiksi jos käytät ExpressVPN:ää muodostaaksesi yhteyden Indonesiaan, verkkoliikenteesi reititetään Singaporessa sijaitsevan palvelimen kautta ja sille annetaan indonesialainen IP-osoite, jolloin liikenteesi on näennäisesti peräisin Indonesiasta.

Takaisin ylös

Miksi ExpressVPN käyttää virtuaalisia palvelinsijainteja?

ExpressVPN:n palvelimet noudattavat tiukkoja standardeja, jotka takaavat yhteyden muodostamisen turvallisesti, luotettavasti ja tasaisen nopeasti. Joissain maissa nämä vaatimukset täyttävien palvelinten löytäminen voi olla haastavaa. Virtuaaliset palvelinsijainnit mahdollistavat yhteyden muodostamisen tällaisiin maihin tarjoten samalla silti laadukkaan yhteyden, jollaista ExpressVPN:ltä voi odottaa.

Takaisin ylös

Virtuaalisten palvelinsijaintien luettelo

Yllä olevaa luetteloa lukuun ottamatta ExpressVPN-palvelinsijainnit sijaitsevat mainitussa maassa fyysisesti.

Takaisin ylös

Mistä tiedän, mihin palvelinsijaintiin yhteys kannattaa muodostaa?

Ole hyvä ja tutustu tähän palvelinsijaintien valitsemista koskevaan oppaaseen.

Jos tarvitset apua VPN-sijainnin valitsemisessa tai yhteyden muodostamisessa, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakastukeen. Autamme sinua mielellämme.