Tärkeää: ExpressVPN Keys on vaiheittaisessa julkaisussa Windowsilla, Macilla ja Linuxilla Chrome-laajennuksena sekä ExpressVPN:n iOS– ja Android-sovelluksissa.

Jos olet tallentanut kirjautumistietoja selaimesi omaan salasanaohjelmaan tai aiemmin käyttämäsi salasanaohjelman selainlaajennukseen, sinulle ehdotetaan salasanojen täyttämistä sivustoille ja palveluihin. Tämä luo ristiriidan salasanaohjelman ja ExpressVPN Keysin välille, joka samanaikaisesti ehdottaa salasanojen täyttämistä.

Seuraa alla olevia ohjeita estääksesi salasanaohjelmaa häiritsemästä ExpressVPN Keysin toimintaa.

Siirry osioon…

Tietokone
Mobiililaitteet (iOS ja Android)

Tietokone

Google Chrome

Jotta voit estää Chromen omaa salasanaohjelmaa häiritsemästä ExpressVPN Keysin toimintaa, sinun tulee poistaa kaikki Chromeen tallennetut kirjautumistiedot.

Tärkeää: ennen kuin poistat kirjautumistietosi, tuo ne ExpressVPN Keysiin.
Seuraa näitä askelia poistaaksesi kirjautumistiedot:
  1. Kirjoita Chromen osoitepalkkiin chrome://settings/passwords.
  2. Klikkaa osiossa Tallennetut salasanat kuvaketta Vertical ellipsis. haluamasi kohteen kohdalla.
  3. Klikkaa Poista.
  4. Toista sama jokaisen kohteen kohdalla.

Jos ongelma ei ratkea, toimi näin:

1. Kirjoita Chromen osoitepalkkiin chrome://settings/addresses.
  2. Laita Tallenna ja täytä osoitteet pois päältä.

Microsoft Edge

Jotta voit estää Edgen omaa salasanaohjelmaa häiritsemästä ExpressVPN Keysin toimintaa, sinun tulee poistaa kaikki Edgeen tallennetut kirjautumistiedot.

Tärkeää: ennen kuin poistat kirjautumistietosi, tuo ne ExpressVPN Keysiin.
Seuraa näitä askelia poistaaksesi kirjautumistiedot:
  1. Kirjoita Edgen osoitepalkkiin edge://settings/passwords.
  2. Klikkaa osiossa Tallennetut salasanat kuvaketta More icon. haluamasi kohteen kohdalla.
  3. Klikkaa Poista.
  4. Toista sama jokaisen kohteen kohdalla.

Jos ongelma ei ratkea, toimi näin:

1. Kirjoita Edgen osoitepalkkiin edge://settings/personalinfo.
  2. Tallenna ja täytä perustiedot pois päältä.

Muiden salasanaohjelmien selainlaajennukset

Jotta voit estää muiden salasanaohjelmien selainlaajennuksia häiritsemästä ExpressVPN Keysin toimintaa, sinun tulee poistaa ne käytöstä selaimen asetuksista.

Tärkeää: muista tuoda kirjautumistietosi salasanaohjelmasta ExpressVPN Keysiin.
  1. Kirjoita Chromen tai Edgen osoitepalkkiin chrome://extensions tai edge://extensions.
  2. Klikkaa Poista poistaaksesi salasanaohjelman laajennuksen.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Mobiililaitteet (iOS ja Android)

Seuraa alla olevia ohjeita estääksesi muita salasanaohjelmia häiritsemästä ExpressVPN Keysin toimintaa: