Kun otat käyttöön biometrisen tunnistuksen, saat käyttöösi kaikki ExpressVPN Keysiin tallennetut kirjautumistiedot kirjoittamatta pääsalasanaasi, joten voit pitää salasanasi paremmassa turvassa.

Tärkeää: Biometrinen tunnistus on tällä hetkellä saatavilla ExpressVPN:n Android- ja iOS-sovelluksessa mutta ei vielä Chrome-laajennuksessa. Toiminnosta huolimatta sinun tulee syöttää pääsalasanasi silloin kun avaat laajennuksen tietokoneellasi tai kun Android- tai iOS-laitteesi pyytää sitä erikseen.

Siirry osioon…

Biometrisen tunnistuksen turvallisuus ExpressVPN Keysissä
Biometrinen tunnistus ExpressVPN:n Android-sovelluksessa
Biometrinen tunnistus ExpressVPN:n iOS-sovelluksessa

Biometrisen tunnistuksen turvallisuus ExpressVPN Keysissä

Kun otat käyttöön biometrisen tunnistuksen, voit avata ExpressVPN Keysin syöttämättä pääsalasanaasi, ja saat kirjautumistietosi käyttöösi nopeammin tunnistautumalla kasvoilla tai sormenjäljellä.

ExpressVPN ei säilytä biometrisiä tietojasi. Kun käytät biometristä tunnistusta, tietosi on aina salattu pääsalasanallasi ja suojattu nollatietotodistukseen perustuvalla salauksella.

Lue lisää biometrisen tunnistuksen turvallisuudesta ExpressVPN Keysin Android– ja iOS-sovelluksessa.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Biometrinen tunnistus ExpressVPN:n Android-sovelluksessa

Biometrisen tunnistuksen käyttöönotto

Jotta voit ottaa biometrisen tunnistuksen käyttöön, laitteessasi tulee olla turvallisimman tason (taso 3) biometrinen sensori. Jos saatavilla on useita biometrisen tunnistuksen tapoja, järjestelmä valitsee niistä yhden.

Laitteesi pyytää ottamaan käyttöön biometrisen tunnistuksen, kun avaat ExpressVPN:n Keysin ensi kertaa. Voit ottaa sen käyttöön myös sovelluksen asetuksissa seuraamalla näitä vaiheita:

1. Napauta sovelluksessa Valinnat > Asetukset.
  2. Napauta Turvallisuus.
  3. Laita päälle Avaa biometrisellä tunnistuksella -asetus.
  4. Seuraa näytöllä näkyviä ohjeita.

Biometrisen tunnistuksen käyttö

Avaa Keys ExpressVPN-sovelluksessa seuraavilla ohjeilla:

1. Napauta sovelluksessa Keys-painiketta.
  2. Avaa Keys biometrisellä tunnistuksella.

Avaa ExpressVPN Keys täyttäessäsi kirjautumistietoja sovelluksessa tai verkkosivustolla seuraavilla ohjeilla:

1. Siirry kirjautumisnäkymään tai -sivulle.
  2. Paina käyttäjänimi- tai salasanakenttää.
  3. Seuraa näitä ohjeita:
    • Paina Avaa lukitus nähdäksesi kirjautumistiedot. Suorita biometrinen tunnistus ja paina haluamiasi kirjautumistietoja.
    • Jos Ehdota kirjautumistietoja holvin ollessa lukittuna -asetus on päällä, paina ensiksi haluamiasi kirjautumistietoja ja suorita sitten biometrinen tunnistus.

Biometrisen tunnistuksen ottaminen pois käytöstä

1. Avaa ExpressVPN-sovellus.
  2. Napauta Valinnat > Asetukset.
  3. Napauta Turvallisuus.
  4. Laita pois päältä Avaa biometrisellä tunnistuksella -asetus.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Biometrinen tunnistus ExpressVPN:n iOS-sovelluksessa

Biometrisen tunnistuksen käyttöönotto

Laitteesi pyytää ottamaan käyttöön biometrisen tunnistuksen, kun avaat ExpressVPN:n Keysin ensi kertaa. Voit ottaa sen käyttöön myös sovelluksen asetuksissa seuraamalla näitä vaiheita:

1. Napauta sovelluksessa Valinnat > Asetukset.
  2. Napauta Turvallisuus.
  3. Napauta Avaa Face ID:llä tai Avaa Touch ID:llä.
  4. Seuraa näytöllä näkyviä ohjeita.

Biometrisen tunnistuksen käyttö

Avaa Keys ExpressVPN-sovelluksessa seuraavilla ohjeilla:

1. Napauta sovelluksessa Keys-painiketta.
  2. Avaa Keys biometrisellä tunnistuksella.

Avaa ExpressVPN Keys täyttäessäsi kirjautumistietoja sovelluksessa tai verkkosivustolla seuraavilla ohjeilla:

1. Siirry kirjautumisnäkymään tai -sivulle.
  2. Paina käyttäjänimi- tai salasanakenttää.
  3. Paina haluamiasi kirjautumistietoja.
  4. Suorita biometrinen tunnistus.

Biometrisen tunnistuksen ottaminen pois käytöstä

1. Avaa ExpressVPN-sovellus.
  2. Napauta Valinnat > Asetukset.
  3. Napauta Turvallisuus.
  4. Laita pois päältä Avaa Face ID:llä tai Avaa Touch ID:llä.