Tässä oppaassa näytetään, miten ensimmäiset kirjautumistiedot tallennetaan sen jälkeen, kun ExpressVPN Keys (ExpressVPN:n salasanaohjelma) on otettu käyttöön.

Siirry osioon…

ExpressVPN Keysin Chrome-laajennus
ExpressVPN:n Android-sovellus
ExpressVPN:n iOS-sovellus

ExpressVPN Keysin Chrome-laajennus

Voit tuoda olemassa olevia kirjautumistietoja toisesta salasanaohjelmasta seuraamalla tämän tukisivun ohjeita.

Näin tallennat olemassa olevan tilin kirjautumistiedot:

1. Klikkaa ExpressVPN Keys -selainlaajennusta.
  2. Avaa salasanojen hallinnan lukitus.
  3. Siirry sovellukseen tai verkkosivustolle, jossa sinulla on tili.
  4. Kirjaudu ulos tililtä.
  5. Kirjaudu sisään käyttäen kirjautumistietojasi (käyttäjätunnus ja salasana).
  6. Näet ilmoituksen, jossa kysytään, haluatko tallentaa kirjautumistiedot. Klikkaa Tallenna.

Näin tallennat uuden tilin kirjautumistiedot:

1. Klikkaa ExpressVPN Keys -selainlaajennusta.
  2. Avaa salasanojen hallinnan lukitus.
  3. Siirry sovellukseen tai verkkosivustolle, jolle haluat luoda uuden tilin.
  4. Täytä käyttäjätunnus- tai sähköpostikenttä.
  5. Klikkaa salasanakenttää. Syötä salasana. (Voit myös klikata valintaa luodaksesi salasanojen hallinnan suositteleman salasanan.)
  6. Luo tili.
  7. Näet ilmoituksen, jossa kysytään, haluatko tallentaa kirjautumistiedot. Klikkaa Tallenna.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

ExpressVPN:n Android-sovellus

Voit tuoda olemassa olevia kirjautumistietoja toisesta salasanaohjelmasta seuraamalla tämän tukisivun ohjeita.

Näin tallennat uuden tai olemassa olevan tilin kirjautumistiedot (ExpressVPN-sovelluksessa):

1. Avaa ExpressVPN-sovellus.
  2. Paina Keys-otsaketta.
  3. Avaa salasanojen hallinnan lukitus.
  4. PainaAdd icon.-kuvaketta.
  5. Kirjoita kohteelle nimi ja täytä käyttäjätunnus- tai sähköpostikenttä.
  6. Syötä salasana. (Voit myös valita salasanaohjelman suositteleman salasanan.)
  7. Paina Tallenna.

Näin tallennat uuden tai olemassa olevan tilin kirjautumistiedot (sovelluksessa tai verkkosivustolla):

Ennen kuin jatkat, varmista, että olet sallinut salasanojen automaattisen täytön sovelluksen asetuksissa.

1. Siirry haluamasi palvelun kirjautumisnäkymään.
  2. Paina käyttäjätunnus- tai salasanakenttää.
  3. Paina näppäimistöä tai Lisää kohde -pudotusvalikkoa.
  4. Syötä kirjautumistiedot.
  5. Paina TALLENNA JA TÄYTÄ.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

ExpressVPN:n iOS-sovellus

Voit tuoda olemassa olevia kirjautumistietoja toisesta salasanaohjelmasta seuraamalla tämän tukisivun ohjeita.

Näin tallennat uuden tai olemassa olevan tilin kirjautumistiedot:

1. Avaa ExpressVPN-sovellus.
  2. Paina Keys-otsaketta.
  3. Avaa salasanojen hallinnan lukitus.
  4. Paina Add icon.-kuvaketta oikeassa yläreunassa.
  5. Kirjoita kohteelle nimi ja täytä käyttäjätunnus- tai sähköpostikenttä.
  6. Syötä salasana. (Voit myös valita salasanaohjelman suositteleman salasanan.)
  7. Paina Tallenna.

Näin tallennat uuden tai olemassaolevan tilin kirjautumistiedot (sovelluksessa tai verkkosivustolla):

Ennen kuin jatkat, varmista, että olet sallinut salasanojen automaattisen täytön sovelluksen asetuksissa.

1. Siirry haluamasi palvelun kirjautumisnäkymään.
  2. Paina käyttäjätunnus- tai salasanakenttää.
  3. Paina Salasanat-painiketta tai avainkuvaketta näppäimistön yllä.
  4. Paina Lisää kirjautumistiedot kohteelle…
  5. Lisää kirjautumistiedot.
  6. Paina Tallenna ja täytä.