Get started with ExpressVPN.
Mitä VPN:n avulla voi tehdä?
Näytä minulle
Learn about five ways to use ExpressVPN.
5 tapaa käyttää VPN:ääsi
Katso ne heti

Network Lock on ExpressVPN:n hätäkatkaisin. Jos VPN-yhteytesi yllättäen katkeaa, Network Lock estää kaiken verkkoliikenteen pitäen tietosi turvassa.

Network Lock on saatavilla ExpressVPN:n Windows-, Mac-, Linux– ja reititinsovelluksissa.

Huomaa: ExpressVPN:n Android- ja iOS-sovelluksissa Network Lock tunnetaan nimellä verkon suojaus. Löydät ohjeet verkon suojauksen käyttämiseen Androidilla ja iOS:llä.

Siirry osioon…

Miten Network Lock toimii?
Milloin Network Lock on käytössä?
Miten otan käyttöön tai poistan käytöstä Network Lockin?
Muutosten tekeminen Network Lockiin ei onnistu
Pääsyn salliminen (estäminen) paikallisverkon laitteisiin