Tärkeää: Jos olet yhteydessä VPN:ään, mutta pääsy sisältöön ei onnistu, seuraa näitä ohjeita. Jos tarvitset apua nopeasti, ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen.

Tässä oppaassa näytetään, miten ExpressVPN:ää käytetään sujuvasti Netflixin kanssa.

Netflixin katsominen ExpressVPN:n kanssa parantaa suoratoistokokemustasi monella tapaa. Joitakin VPN:n hyötyjä ovat

• turvallinen suoratoisto missä tahansa verkossa
  • internet-palveluntarjoajasi sisältöperusteisten kaistanleveysrajoitusten estäminen
  • Netflix-katseluhistorian pitäminen yksityisenä.

Siirry osioon…

Ennen Netflixin käyttämistä
Yhteensopivat laitteet Netflixin katsomiseen ExpressVPN:n kanssa
Netflixin katsominen VPN:n kanssa
Muita tapoja katsoa Netflixiä
Estääkö Netflix minut, jos suoratoistan VPN:llä?
Suoratoisto-ongelmien vianmääritys

Ennen Netflixin käyttämistä

Ennen kuin voit käyttää Netflixiä ExpressVPN:n kanssa, tarvitset

Jos suoratoistat tietokoneella, voit katsoa Netflixiä selaimessa Netflix-sovelluksen sijaan. Mobiililaitetta tai mediatoistinta käyttäessäsi voit asentaa laitteelle tarkoitetun Netflix-sovelluksen.

Lisäksi sinun tulee asentaa seuraavat ohjelmat laitteeseesi:

Asentaaksesi ExpressVPN-sovelluksen ja -selainlaajennuksen seuraa käyttämällesi laitteelle tarkoitettuja ohjeita, jotka löydät tämän tukioppaan seuraavasta kohdasta.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Yhteensopivat laitteet Netflixin katsomiseen ExpressVPN:n kanssa

ExpressVPN toimii tietokoneissa, tableteissa, älypuhelimissa ja -televisioissa, mediatoistimissa ja myös joissakin muissa älylaitteissa. Voit käyttää joko ExpressVPN-sovellusta tai manuaalisesti määritettyä ExpressVPN:ää

• Windowsilla
  • Macilla
  • Linuxilla
  • iOS:llä
  • Androidilla
  • Apple TV:llä (tvOS 17 ja uudemmat)
  • Amazon Fire -tabletilla
  • Amazon Fire -televisiolla
  • Amazon Fire Stickillä
  • älytelevisioilla
  • Chromecastilla, jossa on Google TV
  • langattomilla reitittimillä.

Voit myös manuaalisesti määrittää ExpressVPN:n muihin mediatoistimiin, joihin ei voi asentaa ExpressVPN-sovellusta, mukaan lukien

• Apple TV (4. sukupolvi ja sitä uudemmat)
  • Apple TV (sukupolvet 1, 2 ja 3)
  • Chromecast.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Netflixin katsominen VPN:n kanssa

Windows ja Mac

1. Lataa ja asenna ExpressVPN-sovellus
  2. Lataa ja asenna ExpressVPN-selainlaajennus.
  3. Klikkaa sovelluksessa More icon.-painiketta.
  4. Yhdistä sen maan VPN-palvelimeen, jonka Netflix-tarjontaa haluat katsoa. (Jos kyseisessä maassa on useita VPN-palvelinsijainteja, valitse todellista sijaintiasi fyysisesti lähin palvelin.)
  5. Tarkista IP-osoitteesi ja tee DNS-vuototesti varmistaaksesi, että olet yhteydessä VPN:ään.
  6. Avaa Netflix.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

iOS ja Android

1. Lataa ja asenna ExpressVPN-sovellus
  2. Napauta sovelluksessa More icon.-painiketta.
  3. Yhdistä sen maan VPN-palvelimeen, jonka Netflix-tarjontaa haluat katsoa. (Jos kyseisessä maassa on useita VPN-palvelinsijainteja, valitse todellista sijaintiasi fyysisesti lähin palvelin.)
  4. Tarkista IP-osoitteesi ja tee DNS-vuototesti varmistaaksesi, että olet yhteydessä VPN:ään.
  5. Avaa Netflix.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Linux

1. Lataa ja asenna ExpressVPN:n Linux-sovellus.
  2. Lataa ja asenna ExpressVPN-selainlaajennus.
  3. Syöttämällä seuraava komento yhdistä sen maan VPN-palvelimeen, jonka Netflix-tarjontaa haluat katsoa:
    expressvpn connect
    (Jos kyseisessä maassa on useita VPN-palvelinsijainteja, valitse todellista sijaintiasi fyysisesti lähin palvelin.)
  4. Tarkista IP-osoitteesi ja tee DNS-vuototesti varmistaaksesi, että olet yhteydessä VPN:ään.
  5. Avaa Netflix.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Mediatoistimet ja älytelevisiot

ExpressVPN-sovellus on saatavilla valikoituihin mediatoistimiin, joissa on sisäänrakennettu tuki VPN:ille. Näitä mediatoistimia ovat

Jos sinulla on jokin näistä mediatoistimista, seuraa näitä ohjeita:

1. Lataa ja asenna ExpressVPN-sovellus laitteesi sovelluskaupasta:
  2. Paina sovelluksessa More icon.-painiketta.
  3. Yhdistä sen maan VPN-palvelimeen, jonka Netflix-tarjontaa haluat katsoa. (Jos kyseisessä maassa on useita VPN-palvelinsijainteja, valitse todellista sijaintiasi fyysisesti lähin palvelin.)
  4. Tarkista IP-osoitteesi ja tee DNS-vuototesti varmistaaksesi, että olet yhteydessä VPN:ään.
  5. Avaa Netflix.

Voit myös asentaa MediaStreamerin laitteeseesi käyttääksesi Netflixiä.

Huomaa: MediaStreamer ei ole VPN, eikä se tuo mukanaan VPN:n tarjoamia yksityisyys- ja turvallisuushyötyjä. MediaStreamerilla ei ole graafista käyttöliittymää. Et voi vaihtaa sijaintia MediaStreamerin avulla. Se on kuitenkin nopeampi kuin VPN ja toimii useimmiten laitteilla, joihin ei voi asentaa VPN:ää, mukaan lukien Apple TV sekä tietyt älytelevisiot ja pelikonsolit. Huomaathan, että MediaStreamerilla voi suoratoistaa ainoastaan Yhdysvaltojen Netflix-tarjontaa.

Katso, miten asennat MediaStreamerin televisioosi.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

ExpressVPN-reititinsovellus

Tärkeää: ExpressVPN-reititinsovellus edellyttää yhteensopivan Asusin, Linksysin tai Netgearin reitittimen.

Voit asentaa ExpressVPN:n reitittimeesi ja yhdistää siihen laitteesi, joilla suoratoistat sisältöä.

1. Lataa ja asenna ExpressVPN-reititinsovellus.
  2. Yhdistä sen maan VPN-palvelimeen, jonka Netflix-tarjontaa haluat katsoa. (Jos kyseisessä maassa on useita VPN-palvelinsijainteja, valitse todellista sijaintiasi fyysisesti lähin palvelin.)
  3. Tarkista IP-osoitteesi ja tee DNS-vuototesti varmistaaksesi, että olet yhteydessä VPN:ään.
  4. Yhdistä laitteesi ExpressVPN:ää käyttävään reitittimeen.
  5. Avaa Netflix.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Muita tapoja katsoa Netflixiä

Jos haluat katsoa Netflixiä televisioltasi, mutta sinulla ei ole VPN-yhteensopivaa laitetta tai et halua käyttää MediaStreameria, tee jokin seuraavista

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Estääkö Netflix minut, jos suoratoistan VPN:llä?

Vaikka Netflix voi toisinaan rajoittaa VPN-yhteyksien pääsyä palveluun, ExpressVPN:n avulla voit suoratoistaa sisältöä Netflixistä turvallisesti. Kun käytät Netflixiä ExpressVPN:n kanssa, voit ohittaa internet-palveluntarjoajasi asettamat kaistanleveysrajoitukset, jotka voivat hidastaa videoiden suoratoistoa. Koska Netflix on erittäin suosittu suoratoistopalvelu, jotkin internet-palveluntarjoajat tarkoituksellisesti rajoittavat Netflixiin kulkevaa liikennettä. ExpressVPN kuljettaa verkkoliikenteesi salatun tunnelin kautta, jolloin internet-palveluntarjoajasi ei pysty lukemaan verkkoliikennettäsi eikä näin ollen rajoittamaan kaistanleveyttä sisältöperusteisesti. Lopputuloksena ovat paremmat latausnopeudet, puskuroinnin väheneminen ja miellyttävämpi Netflix-katselukokemus.

Kun suoratoistat sisältöä ExpressVPN:n kanssa, voit ohittaa Netflixiin kohdistetut rajoitukset tietyissä verkoissa – mukaan lukien oppilaitosten ja työympäristöjen verkot sekä julkiset Wi-Fit – jotka muulloin rajoittaisivat Netflixin ja muiden suoratoistopalveluiden käyttöä.

Jos et syystä tai toisesta pysty katsomaan haluamaasi sisältöä, yritä ratkaista ongelma näiden ohjeiden avulla.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Suoratoisto-ongelmien vianmääritys

Jos kohtaat ExpressVPN:n ja Netflixin välisiä ongelmia, tutustu alla oleviin tukioppaisiin.

Tärkeää: Jos ohjeista huolimatta ExpressVPN:n ja Netflixin väliset ongelmat jatkuvat tai jos ongelmaasi ei käsitelty edellä mainituissa tukioppaissa, ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.