ExpressVPN:llä on palvelimia 105 maassa. Palvelun laadun takaamiseksi jokaisessa maassa saattaa olla useampi kuin yksi sijainti. Suurimmassa osassa näissä sijainneista fyysinen palvelin ja rekisteröity IP-osoite sijaitsevat samassa maassa.

Pienessä osassa sijainteja rekisteröity IP-osoite vastaa maata, johon olet luonut yhteyden, mutta fyysinen palvelin sijaitsee toisessa maassa. Nämä ovat niin sanottuja virtuaalisia palvelinsijainteja.

Löydät täyden listan ExpressVPN:n palvelinsijainneista tästä. Tässä listassa on jokainen maa, jossa ExpressVPN:llä on palvelimia, mukaan lukien fyysiset ja virtuaalipalvelimet, sekä tiedot siitä, mitä VPN-protokollia kussakin maassa on saatavilla.

Jos haluat, että lisäisimme palvelimen sijaintiin, jossa sellaista ei vielä ole, voit ottaa yhteyttä asiakastukeemme.