Kirjaudu sisään nopeammin yhdellä napautuksella

Sen sijaan, että syöttäisit kirjautumistietosi sivustoille ja sovelluksiin manuaalisesti, voit täyttää ExpressVPN Keysiin tallentamasi tiedot automaattisesti ottamalla automaattisen täytön käyttöön iOS-laitteesi asetuksista.

Automaattinen täyttö tuo myös lisäturvaa, sillä voit luoda pitkiä, monimutkaisia ja uniikkeja salasanoja jokaiselle tilillesi. Salasanaohjelma luo, säilyttää ja täyttää tietosi vaivattomasti.

Turvallisuutesi on meille ensisijaisen tärkeää

Kun automaattinen täyttö on käytössä iOS-laitteellasi, voit täyttää ExpressVPN Keysiin tallentamiasi tietoja.

Kirjautumistiedot (käyttäjänimi ja URL-osoite) ovat ainoastaan automaattinen täyttö -ominaisuuden käytettävissä iOS:llä. Nämä tiedot syötetään sivustoille ja sovelluksiin ainoastaan silloin, kun napautat ExpressVPN Keysin ehdottamaa kirjautumistietoa ja myönnät käyttöluvan.

Voit ottaa automaattisen täytön käyttöön tai pois käytöstä milloin tahansa iOS-laitteesi asetuksista.