To use our apps and configurations, please sign up for an ExpressVPN account first.

Tämä opas näyttää kuinka ExpressVPN-salasana vaihdetaan.

Huomaa: Tämä prosessi voidaan suorittaa vain ExpressVPN-verkkosivustolla, ei ExpressVPN-sovelluksen kautta.

Jos olet unohtanut salasanasi, ole hyvä ja lueKuinka kadonnut tai unohtunut salasana palautetaan.


Vaihe 1 – Kirjaudu ExpressVPN-tilille

Kirjaudu tilillesi nykyisellä salasanallasi.

Vaihe 2 – Mene Vaihda salasana -ruudulle

Kirjautumisen jälkeen, klikkaa Vaihda salasana vasemmasta valikosta.

Vaihe 3 – Vaihda salasanasi

Vaihda salasana -ruudusta:

  1. Anna nykyinen salasanasi.
  2. Anna uusi salasana.
  3. Anna uusi salasanasi uudelleen.
  4. Klikkaa Vaihda salasana.

Anna ja tallenna ExpressVPN-salasanasi.

Salasanasi tulisi vaihtaa.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin välitöntä apua varten.

Takaisin ylös

Was this article helpful?Yes No
Got it. Could you tell us more?
Try live chat to get help instantly.