Contact ExpressVPN Support if you need help.
Tarvitsetko apua heti?
Use ExpressVPN on your devices.
Tarvitseeko sinun muuttaa tilisi asetuksia?
Hallinnoi tiliä

Tämä opas näyttää, kuinka ExpressVPN-käyttäjätilin salasana vaihdetaan. Salasanan voi vaihtaa vain ExpressVPN-verkkosivustolla, ei ExpressVPN-sovelluksessa.

Tärkeää: Jos olet unohtanut salasanasi, uusi salasana.

Seuraa näitä ohjeita vaihtaaksesi ExpressVPN-tilisi salasanan:

1. Kirjaudu sisään ExpressVPN-tilillesi.
  2. Valitse Vaihda salasana.Klikkaa vasemmassa laidassa kohtaa Vaihda salasana
  3. Syötä nykyinen salasanasi ja haluamasi uusi salasana.
  4. Napsauta Tallenna uusi salasana.Klikkaa syötä uusi salasana

Näet viestin, jossa lukee “Salasana päivitetty onnistuneesti.”

Tarvitsetko apua? Ota yhteys ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.