Contact ExpressVPN Support if you need help.
Tarvitsetko apua heti?
Use ExpressVPN on your devices.
Tarvitseeko sinun muuttaa tilisi asetuksia?
Hallinnoi tiliä

Tämä opas näyttää, kuinka ExpressVPN-käyttäjätilin salasana vaihdetaan.

Huomaa: Tämä prosessi voidaan suorittaa vain ExpressVPN-verkkosivustolla, ei ExpressVPN-sovelluksen kautta.

Jos olet unohtanut salasanasi, voit nollata salasanan.

Seuraa näitä ohjeita vaihtaaksesi ExpressVPN-tilisi salasanan:

1. Kirjaudu sisään ExpressVPN-tilillesi.
  2. Napsauta vasemmasta valikosta Vaihda salasana.On the left sidebar, click "Change Password."
  3. Syötä nykyinen salasanasi ja haluamasi uusi salasana. Napsauta Syötä uusi salasana.Click "Submit new password."

Näet viestin, jossa lukee, “Salasana päivitetty onnistuneesti.”

Tarvitsetko apua? Ota yhteys ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.