Jos et ole täysin tyytyväinen ExpressVPN:ään, voit pyytää rahasi takaisin 30 päivän kuluessa tilaamisesta. Tyytyväisyystakuun hyödyntäminen on mahdollista tilauksilla, jotka on hankittu ExpressVPN:n verkkosivuilta tai Google Play Kaupasta. Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen pyytääksesi hyvitystä.

App Store -ostojen hyvitykset

ExpressVPN ei voi myöntää hyvityksiä App Storen kautta tehdyistä ostoista iOS-laitteilla. Sinun tulee pyytää hyvitystä Applen asiakastuelta.

Lisätietoja ExpressVPN:n 30 päivän rahat takaisin -takuusta saat täältä.