Get ExpressVPN on your router.
Brug for en VPN til din router?
Henvis en ven nu

Denne vejledning viser dig, hvordan du konfigurerer en VPN på din TP-Link-router med L2TP-protokollen, herunder på modeller, der bruger den gamle firmware.

Det er ikke sikkert, at alle ExpressVPN-placeringer er tilgængelige for manuelt konfigurerede forbindelser.

Vigtigt: L2TP tilbyder ikke nogen kryptering. Den bør kun bruges til anonymisering eller til at ændre placeringer. Hvis du befinder dig i et land med en høj grad af internetcensur, anbefales du at bruge ExpressVPN-appen for en mere stabil VPN-forbindelse.

Trinene i denne vejledning er blevet testet på modellerne TL-R600VPN og AC1750 Archer C7. L2TP-opsætningen virker muligvis ikke på alle TP-Link-routermodeller.

Derudover tillader nogle TP-Link-routere kun IP-adresser i stedet for ExpressVPN-servernavne. ExpressVPN kan ikke tilbyde IP-adresser for opsætninger på disse routere. Hvis du oplever problemer med din specifikke TP-Link-routermodel, skal du kontakte ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Bemærk: Den router, der bruges i videoen, er TP-Link AC1750 Archer C7.

Før du begynder, skal du skrive dine standardinternetindstillinger ned. Dette vil hjælpe dig med at gå tilbage til dine oprindelige internetindstillinger, når VPN’en ikke længere skal bruges.

Gå til…

1. Find dine ExpressVPN-kontooplysninger
    2. Konfigurér din TP-Link-router med VPN’en
    Afbryd forbindelsen til VPN-serveren

1. Find dine ExpressVPN-kontooplysninger

Gå til ExpressVPN’s opsætningsside. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste dine ExpressVPN-loginoplysninger og klikke på Log ind.

Indtast dine loginoplysninger og klik "Log ind".

Indtast den bekræftelseskode, der bliver sendt til din e-mail.

Til højre skal du vælge L2TP/IPsec.

.Vælg "L2TP/IPsec".

Dette vil vise dig dit brugernavn, din adgangskode og en liste over serveradresser fra hele verden.

Dette vil vise dig dit brugernavn, adgangskode og en liste over serveradresser over hele verden.

Hold dette browservindue åbent. Du får brug for disse oplysninger til opsætningen senere.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

2. Konfigurér din TP-Link-router med VPN’en

Hver TP-Link-routers firmwareversion har sin egen brugergrænseflade.

For at finde ud af, hvilken brugergrænseflade din firmwareversion er tilknyttet, skal du skrive 192.168.0.1 i din webbrowser og logge ind med dit brugernavn og adgangskode. Se derefter det relevante afsnit, der matcher din brugergrænseflade nedenfor.

Bemærk: Hvis din TP-Link-router bruger en ældre firmwareversion såsom TL-WR940N (c 3.16.9 Build 150312 Rel.59597n), henvises der til disse trin, som skal bruges til ældre firmware.

Skriv IP-adressen for routerens administratorpanel i din browsers adresselinje. Som standard er dette 192.168.0.1 (hvis din routers IP-adresse tidligere er blevet ændret, og du ikke kan huske den, kan du finde den i din enheds indstillinger).

Log ind med din routers brugernavn og adgangskode (som standard er begge admin).

Klik på fanen Avanceret øverst på siden.

I sidepanelet skal du gå til Netværk > Internet.

Vælg "Internet".

Indstil internetforbindelsestype til L2TP.

Indtast følgende oplysninger:

• Brugernavn: Indsæt det manuelle konfigurationsbrugernavn, du fandt tidligere.
  • Adgangskode: Indsæt den manuelle konfigurationsadgangskode, du fandt tidligere.
  • IP-adressen for VPN-serveren/Domænenavn: Indsæt den manuelle konfigurationsserveradresse, du fandt tidligere.

Indstil Sekundær forbindelse til Dynamisk IP.

Indstil den sekundære forbindelse til "Dynamisk IP".

Lad MTU-størrelse være 1460 (standard).

Indstil Forbindelsestilstand til Manuel.

Indstil Maksimal tid uden aktivitet til 0 minutter.

Klik på Opret forbindelse.

Klik "Forbind" og "Gem".

Klik på Gem for at gemme alle dine indstillinger.

Vigtigt: Du skal vente på, at forbindelsen er gennemført. Når du har trykket på “Forbind”, skal du rulle op og kontrollere, at IP-adressen og den primære adresse IKKE viser 0.0.0.0. Du vil kun kunne tilgå internettet, hvis begge felter ikke viser 0.0.0.0.

Konfigurér din TP-Link-router (ældre firmware) med VPN’en

Skriv IP-adressen for routerens administratorpanel i din browsers adresselinje. Som standard er dette 192.168.0.1 (hvis din routers IP-adresse tidligere er blevet ændret, og du ikke kan huske den, kan du finde den i din enheds indstillinger).

Log ind med din routers brugernavn og adgangskode (som standard er begge admin).

I sidepanelet skal du klikke på Netværk > WAN.

Indstil WAN-forbindelsestype til L2TP/Russia L2TP.

Indstil WAN-forbindelsestypen til "L2TP/Russia L2TP".

Indtast følgende oplysninger:

• Brugernavn: Indsæt det manuelle konfigurationsbrugernavn, du fandt tidligere.
  • Adgangskode: Indsæt den manuelle konfigurationsadgangskode, du fandt tidligere.
  • Bekræft adgangskode: Indsæt den samme manuelle konfigurationsadgangskode
  • IP-adressen/navnet på serveren: Indsæt den manuelle konfigurationsserveradresse, du fandt tidligere.

Indstil Sekundær forbindelse til Dynamisk IP.

Indstil den sekundære forbindelse til "Dynamisk IP".

Lad MTU-størrelse være 1460 (standard).

Indstil Maksimal tid uden aktivitet til 0 minutter.

Indstil Forbindelsestilstand til Forbind manuelt.

Indstil forbindelsestilstanden til "Tilslut manuelt".

Klik på Opret forbindelse og Gem.

Klik "Forbind" og "Gem".

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Afbryd forbindelsen til VPN-serveren

Hvis du vil afbryde forbindelsen til VPN-serveren, skal du klikke på fanen Avanceret.

I sidepanelet skal du gå til Netværk > Internet.

I nærheden af bunden af siden skal du klikke på Afbryd.