To use our apps and configurations, please sign up for an ExpressVPN account first.

Bemærk: Hvis du er forbundet til internettet, men ude af stand til at benytte visse hjemmesider eller onlinetjenester, så skal du kontakte ExpressVPN-support for direkte assistance.

Hvis din enhed er forbundet til ExpressVPN, men du kan ikke få adgang til internettet (dvs. du kan SLET IKKE browse nogle hjemmesider, inklusive sider du kan få adgang til, når ExpressVPN ikke er forbundet), så følg disse trin:

Gå til:

1. Download den nyeste version af ExpressVPN
2. Forbind til en anden ExpressVPN-serverplacering
3. Skift din VPN-protokol
4. Juster dine proxyindstilliner
5. Indsend din fil med diagnostiske oplysninger fra ExpressVPN

1. Download den nyeste version af ExpressVPN

Hvis du vil hente den nyeste version af ExpressVPN, skal du gøre følgende:

1. Luk ExpressVPN-appen.
  2. Afinstaller din app.
  3. Installer og opsæt din ExpressVPN-app

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-supportteam, der kan hjælpe øjeblikkeligt.

Tilbage til toppen

2. Forbind til en anden VPN-serverplacering

Vælg en anden ExpressVPN-serverplacering fra den, din enhed var forbundet til før.

Opret forbindelse til en anden serverplacering for…

Hvis du kan få adgang til internettet, når du er forbundet til en anden serverplacering, kan der være et midlertidigt problem med den serverplacering, du oprindeligt valgte. Du må meget gerne kontakte ExpressVPN-supportteamet om problemet, og fortsæt med at bruge internettet i mellemtiden.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-supportteam, der kan hjælpe øjeblikkeligt.

Tilbage til toppen

3. Skift din VPN-protokol

VPN-protokoller er de metoder, hvormed din enhed opretter forbindelse til en VPN-server.

For den bedste oplevelse anbefaler ExpressVPN at bruge indstillingen Automatisk protokol, som er valgt som standard.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til ExpressVPN med Automatisk protokol, anbefaler vi, at du kan prøve de andre protokoller, der er anført i følgende rækkefølge:

1. TCP OpenVPN
  2. UDP Open VPN
  3. IKEv2
  4. L2TP/IPSec

Bemærk! L2TP/IPSec giver svage sikkerhedsfordele og bør kun bruges til anonymisering eller til at skifte placering. ExpressVPN anbefaler ikke at bruge det, medmindre det er absolut nødvendigt.

Sådan ændrer du protokollen i…

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-supportteam, der kan hjælpe øjeblikkeligt.

Tilbage til toppen

4. Juster dine proxyindstillinger

Indstil din internetbrowser til “registrer proxy automatisk” eller “ingen proxy”.

Sådan slår du din proxy fra…

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-supportteam, der kan hjælpe øjeblikkeligt.

Tilbage til toppen

5. Indsend din fil med diagnostiske oplysninger fra ExpressVPN

Din fil fra ExpressVPN med diagnostiske oplysninger afslører muligvis, hvad der forårsager din forbindelse til at mislykkes.

Du kan sende det direkte til supportteamet hos ExpressVPN for at få specifikke løsninger på dit forbindelsesproblem.

På Windows eller Mac

1. Klik på hamburgermenuen (≡) > Hjælp & support > Diagnostiske oplysninger.
  2. Klik på Kontakt support.
  3. Angiv oplysninger i tekstboksen om det problem, du har.
  4. Markér afkrydsningsfeltet, der siger “Inkluder oplysninger om nylige forbindelsesfejl eller Inkluder diagnosticeringsinformation”.
  5. Vent på et svar fra ExpressVPN-supportteam via e-mail.

På Android eller iOS

1. Tryk på Indstillinger eller hamburgermenuen (≡)> Hjælp & support.
  2. Tryk på E-mail os eller Kontakt support.
  3. Angiv oplysninger i tekstboksen om det problem, du har.
  4. Tryk på Send eller Indsend. Vent på et svar fra ExpressVPN-supportteam via e-mail.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-supportteam, der kan hjælpe øjeblikkeligt.