To use our apps and configurations, please sign up for an ExpressVPN account first.

Bemærk: Hvis du er forbundet til internettet, men ude af stand til at benytte visse hjemmesider eller online tjenester, så kontakt ExpressVPN support for direkte assistance.

HVis din enhed er forbundet til ExpressVPN, men du kan ikke få adgang til internettet (du kan SLET IKKE browse nogle hjemmesider, inklusive sider som du kan få adgang til når ExpressVPN ikke er forbundet), så følg disse trin:

Gå til:

Trin 1: Tjek din underliggende forbindelse
Trin 2: Opret forbindelse til en anden serverplacering
Trin 3: Skift din VPN protokol
Trin 4: Juster dine proxyindstillinger
Trin 5: Send dine logfiler/diagnostik
Find ud af hvad logbeskederne betyder

Trin 1: Tjek din underliggende forbindelse

Afbryd forbindelsen til ExpressVPN og prøv at få adgang til internettet.

Hvis du kan få adgang til internettet, så opret forbindelse til ExpressVPN og gå til det næste trin i denne guide. Hvis du ikke kan få adgang til internettet, så ligger problemet i din internetforbindelse. Du bliver måske nødt til at genstarte din enhed og tjekke dine netværksindstillinger for at løse dette.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN support for direkte assistance.

Tilbage til toppen

Trin 2: Opret forbindelse til en anden serverplacering

Vælg en anden ExpressVPN serverplacering og opret forbindelse til den.

Hvis du kan få adgang til internettet når du er forbundet til en anden serverplacering, så er der muligvis et midlertidigt problem med den serverplacering du valgte oprindeligt. Kontakt venligst ExpressVPN support angående problemet og fortsæt med at bruge internettet i mellemtiden.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN support for direkte assistance.

Tilbage til toppen

Trin 3: Skift din VPN protokol

VPN protokoller (f.eks. UDP, TCP, L2TP, osv.) er de metoder der kan bruges til at lade din enhed oprette forbindelse til en VPN-server.

Som standard bruger ExpressVPN UDP protokollen. Men, den kan være blokeret i nogle lande.

For den bedst mulige præstation, vælg venligst protokollerne i denne rækkefølge:

1. OpenVPN TCP
  2. L2TP
  3. PPTP
Bemørk: PPTP og L2TP/IPsec giver dårlige sikkerhedsfordele og bør kun bruges til anonymisering eller til at ændre placeringer.

Hvordan du ændrer protokollen for…

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN support for direkte assistance.

Tilbage til toppen

Trin 4: Juster dine proxyindstillinger

Sørg for at din browser er sat til “auto-detect proxy” eller til “no proxy.” For at lære hvordan, så følg instruktionerne til din specifikke browser:

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN support for direkte assistance.

Tilbage til toppen

Trin 5: Send dine logfiler/diagnostik

Andre mulige årsager og løsninger kan findes i ExpressVPN logfilen eller diagnostik.

Du kan gemme din logfil eller diagnostik og e-maile det til ExpressVPN support på support@expressvpn.zendesk.com.

For at gemme dine diagnostikfiler, gå til > Hjælp & Support > Diagnostiske Oplysninger. Gem din diagnostik eller kopier dem ind i en tekstfil.

Ved ældre versioner af ExpressVPN:

For ExpressVPN 6.x

For at gemme din diagnostik, klik på hamburgermenuen (≡) > Diagnostik > Gem til fil.

For ExpressVPN 5.x

For at gemme din diagnostik, klik på ellipsen (…) > Diagnostik > Gem diagnostik.

For ExpressVPN 3.x

I ExpressVPN vinduet, klik Gem log.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN support for direkte assistance.

Tilbage til toppen

Teknologi-kyndig? Find ud af hvad logbeskederne betyder

Hvis du er teknologi-kyndig, så find ud af hvad fejlbeskederne betyder!