En adgangskodeadministrator fjerner besværet ved at administrere de adgangskoder, du bruger hver dag. I stedet for at forsøge at huske alle dine logins og adgangskoder, opbevare dem på usikre steder, eller nulstille dem konstant, vil din adgangskodeadministrator huske og sikre dem for dig. Alt, du skal huske, er én adgangskode: den primære adgangskode, du opretter, når du konfigurerer ExpressVPN Keys. Den vil også gemme nye logins med ét klik, automatisk udfylde formularer, og logge ind på dine foretrukne hjemmesider hurtigt og ubesværet.

Du kan også bruge adgangskodeadministratoren til at generere unikke, komplekse adgangskoder, der er meget svære for hackere at knække og beskytte dig selv mod phishingangreb, da administratoren ikke vil udfylde dine loginoplysninger på en hjemmeside, der ikke matcher webadressen på dine gemte logins.

Ud over adgangskoder kan du også bruge ExpressVPN Keys til at gemme og kryptere dine kredit- eller betalingskortoplysninger samt følsomme oplysninger som pasoplysninger, lægejournaler eller endda bare tanker og idéer i form af sikre noter. Alle disse gemte data kan nemt tilgås på tværs af alle dine enheder.

ExpressVPN Keys (ExpressVPN’s adgangskodeadministrator) blev udviklet i henhold til branchens bedste praksis for sikre apps og cloudinfrastruktur, herunder udformning af omfattende trusselsmodeller og sikkerhedsvurderinger. Appen er også blevet uafhængigt revideret af cybersikkerhedseksperter (som Cure53) for at sikre, at det leverer de højeste standarder for beskyttelse af dine personoplysninger.