Vigtigt: Hvis du har forbindelse til VPN, men ikke kan få adgang til visse dele af indholdet, skal du se denne vejledning. For øjeblikkelig hjælp skal du kontakte ExpressVPN supportteam.

Denne vejledning vil vise dig, hvordan du får mest muligt ud af Netflix for ExpressVPN.

Streaming af Netflix, mens du er tilsluttet ExpressVPN, forbedrer din seeroplevelse på flere måder, herunder:

• Giver dig mulighed for at streame sikkert på alle netværk
  • Forhindrer din internetudbyder i at drosle din streamingtrafik
  • Beskyttelse af din Netflix-aktivitet

Gå til…

Før du får adgang til Netflix
Hvilke enheder fungerer med ExpressVPN til Netflix
Se Netflix med en VPN
Andre måder at se Netflix på
Vil Netflix blokere mig, hvis jeg streamer med en VPN?
Fejlfinding af streamingproblemer

Før du får adgang til Netflix

Før du kan få adgang til Netflix, skal du bruge:

Hvis du streamer fra en computer, kan du få adgang til Netflix fra en webbrowser i stedet for Netflix-appen. Hvis du bruger mobile enheder eller streamingmedieenheder, kan du installere Netflix-appen til den pågældende enhed.

Du skal også have følgende installeret på din enhed:

For at konfigurere ExpressVPN-appen og browserudvidelsen skal du se vejledningen for din enhed i det næste afsnit.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN supportteamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Hvilke enheder fungerer med ExpressVPN til Netflix

ExpressVPN er kompatibel med computere, tablets, telefoner, smart-tv’er, streaming-enheder og meget mere. Du kan bruge ExpressVPN-appen eller manuelt konfigurere ExpressVPN på:

• Windows
  • Mac
  • Linux
  • iOS
  • Apple TV (tvOS 17 og nyere)
  • Android
  • Amazon Fire tablet
  • Amazon Fire TV
  • Amazon Fire Stick
  • Smart TV’er
  • Chromecast med Google TV
  • Trådløse routere

Du kan også konfigurere ExpressVPN manuelt på andre streaming mediekonsoller, som ikke understøtter ExpressVPN-appen, herunder:

• Apple TV (4th gen og senere)
  • Apple TV (1st, 2nd, og 3rd gen)
  • Chromecast

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN supportteamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Se Netflix med en VPN

Windows eller Mac

1. Download og konfigurer ExpressVPN-appen:
  2. Download og opret ExpressVPN-browserudvidelsen og indstil den.
  3. I appen skal du klikke på .More icon..
  4. Opret forbindelse til en VPN-server i det land, du ønsker at streame fra. (Hvis der er mere end én serverplacering tilgængelig for det samme land, skal du vælge den, der er tættest på din fysiske placering.)
  5. Kontroller din IP-adresse og kør en DNS-lækagetest for at bekræfte, at du har forbindelse til VPN-tjenesten.
  6. Åben Netflix.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN supportteamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

iOS or Android

1. Download og konfigurer ExpressVPN-appen:
  2. I appen skal du trykke på ***.
  3. Opret forbindelse til en VPN-server, som du vil streame fra. (Hvis der er mere end én serverplacering tilgængelig for det samme land, skal du vælge den, der er tættest på din fysiske placering.)
  4. Kontroller din IP-adresse, og kør en DNS-lækagetest for at bekræfte, at du har forbindelse til VPN-tjenesten.
  5. Åben Netflix.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN supportteamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Linux

1. Download og konfigurer ExpressVPN-appen til Linux.
  2. Download og opret ExpressVPN-browserudvidelsen, og indstil den.
  3. Opret forbindelse til en VPN-server, som du vil streame fra, ved at køre følgende kommando:
    expressvpn connect
    (Hvis der er mere end én serverplacering til rådighed for det samme land, skal du vælge den, der er tættest på din fysiske placering.)
  4. Kontroller din IP-adresse, og kør en DNS-lækagetest for at bekræfte, at du har forbindelse til VPN-tjenesten.
  5. Åben Netflix.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN supportteamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Streamingmedieenheder eller smart-tv’er

ExpressVPN-appen er kompatibel med udvalgte medieenheder, der understøtter indbyggede VPN’er:

Hvis du har disse medieenheder:

1. Download og opret ExpressVPN-appen i app-butikken på din enhed, og opret ExpressVPN-appen:
  2. I appen skal du vælge ***.
  3. Opret forbindelse til en VPN-server, som du vil streame fra. (Hvis der er mere end én serverplacering tilgængelig for det samme land, skal du vælge den, der er tættest på din fysiske placering.)
  4. Kontroller din IP-adresse, og kør en DNS-lækagetest for at bekræfte, at du har forbindelse til VPN-tjenesten.
  5. Åben Netflix.

Du kan også konfigurere MediaStreamer på din enhed for at få adgang til Netflix.

Bemærk: MediaStreamer er ikke en VPN og tilbyder ikke de samme sikkerheds- og fortrolighedsfordele som en VPN. MediaStreamer har ikke en grafisk brugergrænseflade, og du kan ikke ændre placering på MediaStreamer. Den er dog hurtigere end en VPN og er kompatibel med visse streaming-enheder, der ikke fungerer med en VPN, f.eks. Apple TV og visse smart-tv’er og spillekonsoller. Bemærk, at det kun er amerikansk Netflix, der kan streames på MediaStreamer.

Få mere at vide om at konfigurere MediaStreamer på dit tv.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN supportteamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

ExpressVPN til routere

Vigtigt: ExpressVPN til routere kræver en kompatibel Asus-, Linksys- eller Netgear-router.

Du kan konfigurere ExpressVPN til routere og tilslutte dine enheder til routeren for at streame.

1. Download og konfigurer ExpressVPN til routere.
  2. Opret forbindelse til en VPN-server, som du vil streame fra. (Hvis der er mere end én serverplacering tilgængelig for det samme land, skal du vælge den, der er tættest på din fysiske placering.)
  3. Kontroller din IP-adresse, og kør en DNS-lækagetest for at bekræfte, at du har forbindelse til VPN-tjenesten.
  4. Tilslut din enhed til routeren, der kører ExpressVPN.
  5. Åben Netflix.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN supportteamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Andre måder at se Netflix på med ExpressVPN

Hvis du ønsker at se Netflix på dit tv, men ikke har en VPN-kompatibel enhed eller ikke ønsker at konfigurere MediaStreamer, kan du også:

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN supportteamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Vil Netflix blokere mig, hvis jeg streamer med en VPN?

Selvom Netflix nogle gange kan begrænse din adgang, mens du er på en VPN-forbindelse, så burde du med ExpressVPN kunne få adgang til Netflix og streame sikkert. Når du streamer Netflix med ExpressVPN, kan du faktisk undgå begrænsninger fra din internetudbyder (ISP), som potentielt kan sænke din internethastighed. Fordi streaming på Netflix er så populært, begrænser nogle internetudbydere med vilje kundernes båndbredde, hvis de ser Netflix-trafik. Men ExpressVPN afskærmer din trafik i en krypteret tunnel, så internetudbydere ikke kan læse din trafik og derfor ikke kan diskriminere på baggrund af indhold. Resultatet er hurtigere downloadhastigheder, ingen buffering og mere jævn Netflix-streaming.

Gennem Streaming med ExpressVPN kan du også låse op for Netflix på visse netværk – herunder skole-, kontor- eller offentlige wi-fi-netværk, som ellers kan begrænse Netflix og andre streamingplatforme.

Hvis du af en eller anden grund ikke kan se det indhold, du ønsker, kan du prøve at følge disse trin for at løse problemet.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN supportteamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Fejlfinding af Netflix-streamingproblemer

Hvis du støder på problemer med ExpressVPN, der ikke fungerer med Netflix, kan du se disse vejledninger:

Vigtigt: Hvis du stadig har problemer med at ExpressVPN ikke fungerer med Netflix, eller hvis problemet ikke er nævnt i disse vejledninger, så kontakt ExpressVPN supportteamet for øjeblikkelig hjælp.