ExpressVPN Keys (ExpressVPN’s adgangskodeadministrator) er udviklet i overensstemmelse med branchens bedste praksis for sikre apps og cloud-infrastruktur, herunder udførelse af omfattende trusselsmodeller og sikkerhedsvurderinger. ExpressVPN Keys er også blevet uafhængigt revideret af cybersikkerhedseksperter (som Cure53) for at sikre, at virksomheden leverer de højeste standarder for beskyttelse af dine personoplysninger.

De logins og adgangskoder, der er gemt i din adgangskodeadministrator er konstant beskyttet af kryptering uden vidensopbevaring, hvilket sikrer, at kun du kan se dine dekrypterede data (dine logins og adgangskoder). Dette skyldes, at dine data krypteres og dekrypteres på dine enheder ved hjælp af din primære adgangskode, som du opretter, når du opretter din ExpressVPN Keys-konto. Ingen andre, ikke engang ExpressVPN, kan se de logins og adgangskoder, der er gemt i din adgangskodeadministrator, da det kun er dig, der kender den primære adgangskode.

Kombinationen af en stærk primær adgangskode og kryptering uden vidensopbevaring giver et højt sikkerhedsniveau for brugere af ExpressVPN Keys.

Lær mere om, hvordan dine data administreres.