Denne vejledning viser dig, hvordan du tjekker, at ExpressVPN virker korrekt.

Før du fortsætter, skal du sørge for, at din enhed er forbundet til ExpressVPN.

Spring til…

Brug IP-adressetjekker
Foretag DNS-lækagetest

Brug IP-adressetjekker

Du kan bruge ExpressVPN’s IP-adressetjekker til at kontrollere din IP-adresse. Hvis du er forbundet korrekt, så skal den viste IP-adresse matche med den placering, du er forbundet til via VPN. Du ser også en meddelelse, der bekræfter: “Din IP-adresse er sikker”.

You can use ExpressVPN’s IP Address Checker to confirm that you are properly connected to the VPN.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Foretag DNS-lækagetest

En anden måde at bekræfte, at du er forbundet korrekt, er med en DNS-lækagetest. Hvis forbindelsen er uden problemer, ser du meddelelsen: “Ingen DNS-lækager registreret. Du bruger ExpressVPN’s sikre DNS-servere.”

You can run a DNS Leak Test to confirm that you are properly connected to the VPN.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Bonustip: Konfigurer ExpressVPN på din router

I stedet for at installere en VPN på alle enheder individuelt kan du sikre forbindelserne på alle dine enheder ved at forbinde dem til én router, som kører ExpressVPN-appen.

For at forbinde alle dine enheder til ExpressVPN-routeren:

1. Opsæt ExpressVPN-appen til routere på en understøttet router.
  2. Forbinder enheder efter eget valg til routeren.
  3. Tjek din IP-adresse på din forbundne enhed.
  4. Foretag DNS-lækagetest på din forbundne enhed.

Hvis trin 3 eller 4 angiver, at du ikke er forbundet til ExpressVPN, skal du tjekke, om de enheder, der er tilsluttet din router, bruger VPN.

Gå til ExpressVPN-routerens kontrolpanel, og vælg fanen ENHEDER. Tjek, at Hver enhed bruger er sat til Router VPN (alle enheder bruger VPN).

Check if “Each device uses” is set to “Router VPN.”

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.