Hvis du ikke er 100 % tilfreds med din oplevelse med ExpressVPN, har du 30 dage fra det øjeblik, du køber dit abonnement til at bede om en fuld refusion. Du kan anmode om refusion for ethvert abonnement, der er købt direkte fra ExpressVPN eller via Google Play. Kontakt ExpressVPN’s supportteam for at bede om din refusion.

Refusioner ved køb i App Store

ExpressVPN kan ikke udstede en refusion, hvis du køber dit abonnement på iOS via App Store. Du skal kontakte Apple Support for at anmode om en refusion.

Læs mere om ExpressVPN’s fulde returret på 30 dage.