Du kan importere dine logins fra Dashlane til ExpressVPN Keys med din computer. ExpressVPN Keys understøtter kun import af logins (e-mails, brugernavne og adgangskoder). Andre data såsom kreditkortoplysninger eller gemte noter vil ikke blive importeret.

Gå til…

Importér dine Dashlane-logins med din computer
Importér dine Dashlane-logins med din Android-enhed
Importér dine Dashlane-logins med din iOS-enhed

Importér dine Dashlane-logins med din computer

1. Importér dine Dashlane-logins til ExpressVPN Keys

1. I Chrome, Opera, Edge, Vivaldi eller Brave skal du installere ExpressVPN Keys-browserudvidelsen til Chrome .
  2. Klik på browserudvidelsen til ExpressVPN Keys.
  3. Klik på fanen Indstillinger > Indstillinger.
  4. Klik på Importér fra eksisterende tjenester.
  5. Angiv din primære adgangskode.
  6. Vælg Dashlane.
  7. Følg vejledningen på skærmen.
  8. Klik Vælg fil.
  9. Vælg den CSV-fil, du eksporterede tidligere.
  10. Tjek, at alle dine logins er blevet importeret korrekt.

2. Fjern Dashlane-browserudvidelsen

Dashlane vil fortsætte med at spørge, om appen skal udfylde dine logins for hjemmesider eller tjenester, hvilket forstyrrer ExpressVPN Keys. For at forhindre dette skal du fjerne Dashlane-browserudvidelsen.

Chrome

1. I Chrome skal du angive chrome://extensions/ i søgebjælken.
  2. Find Dashlane.
  3. Klik på Fjern >Fjern.

Microsoft Edge

1. I Edge skal du angive edge://extensions/ i søgebjælken.
  2. Find Dashlane.
  3. Klik Fjern > Fjern.

Brave

1. I Brave skal du angive brave://extensions/ i søgebjælken.
  2. Find Dashlane.
  3. Klik Fjern > Fjern.

Opera

1. I Opera skal du angive opera://extensions i søgebjælken.
  2. Find og klik på Dashlane.
  3. Klik på Fjern udvidelse > Fjern.

Vivaldi

1. I Vivaldi skal du angive vivaldi://extensions/ i søgebjælken.
  2. Find Dashlane.
  3. Klik Fjern > Fjern.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Importér dine Dashlane-logins med din Android-enhed

Dashlane tillader ikke eksport af logins i CSV-filformat på Android. Følg trinnene ovenfor for at importere dine logins med din computer.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Importér dine Dashlane-logins med din iOS-enhed

Dashlane tillader ikke eksport af logins på iOS. Følg trinnene ovenfor for at importere dine logins med din computer.