Du bliver kun bedt om at gemme et login via ExpressVPN Keys-udvidelsen til Chrome, når du logger ind eller tilmelder dig en ny konto på en hjemmeside. Denne funktionalitet er i øjeblikket ikke tilgængelig i ExpressVPN til Android eller iOS.

Hvis den ikke spørger dig, kan du rapportere det som en fejl ved at følge disse trin:

1. Tryk på ExpressVPN Keys-udvidelsen til Chrome i din browser.
  2. Tryk på fanen HJÆLP.
  3. Tryk på Rapportér et problem.
  4. Følg vejledningen.